• Warde projekt - Fotó: Fotó: Dor Kedmi, HQ Architects©
  •  KloofRoad House Johannesburgban, Dél-Afrikában Fotó: David Ross and Barend Roberts
  • Padthai wokbar
  • Jacht belsőépítészeti tervei: Myd-II. Belsőépítészeti Iroda

Képes adatbázis kereső

Összesen 372 darab találat

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

Vass László célja, hogy cipőivel és műtárgy kollekciójával is kitűnjön a többiek közül, majdnem fél évszázad után is új utakat keres, mindkét tevékenységét igazi szenvedéllyel és nagy szeretettel végzi.

A Lima Ssg magyar építészei ezúttal egy hexagonális elemekből építkező különleges fasion shop koncepciójával nyűgözték le az arab megrendelőket.

Sokszor kérdezik tőlem, hogy mikor fogok egy kicsit szexisebb ruhákban mutatkozni?! Azt tudni kell, hogy a kedvenc énekesnőm Beyoncé és ő bizony akár nagyon izgalmas ruhákban is ki tud állni a színpadra…

Hatalmas méretű, a járókelőkkel együtt mozgó virágokkal keltették új életre a jeruzsálemi Wallero teret a HQ Architects építészei.

Az indiai Wada városához közeli dombvidéken, mezőgazdasági területek közepén található egy különleges villa, amit tervezői, az iSTUDIO architecture építészei Brick House („téglaház”) névre kereszteltek.

Képes adatbázis ajánló

fürdőszobafal

fürdőszobafal

Forrás: 
Alex Turco