Építészet-belsőépítészet

A Carney Logan Burke Építészcsapat fejezte be ezt a pajta stílusban épült panziót, mely – ellentétben a közhiedelemmel – nem egy meglévő struktúra felújításaként, hanem mint egy újonnan épülő, hagyományos lakóház látott napvilágot. 

Az idei évben, 2017-ben az iF Design Award-on kívül a KAZA Concrete TRE háromdimenziós, rendkívül dinamikus, hatszögletű csempecsaládja elnyerte a ' Design Award Winner 2017 Platinum díjat is. Nem is csodáljuk!

Régi malomból kialakított, a  mai kortárs igényeknek megfelelő szálloda és étterem került kialakításra Debrecen egyik belvárosi utcasarkán, melyre egyik ottani sétánk alkalmával lettünk figyelmesek.

Antonio Citterio, az olasz szárépítész tervező funkcionális stílusban álmodta meg a nagycsaládos üzletember hétvégi luxusvilláját, mely úszó hajók vitorlájaként emelkedik a vad homokdűnék között, meghatározva a szélirányt...

Monumentális, mobil, átlátszó és puha – az ideális fesztiválszínpad.

A Kengo Kuma építészcsapata ezúttal is igazán egyedit alkotott: a vegyes használatú épület a bővülő campus területén kapott helyet a kínai nagyvárosban, melynek legnagyobb különlegessége az összehajtogatott zöld tető…

Nemcsak a gyerekek álmodnak arról, hogy fára házat építsenek. A kazahsztáni A.Masow Architects designcég építészetileg egyedülálló – hamarosan a kivitelezés fázisába lépő – projektje egy fenyőerdő közepén, egy élő fa köré épülő ház, amihez a tervek szerint egyetlen fát sem kell kivágni.

A LASSA építésziroda által megálmodott különleges, Y-alakú tetővel rendelkező nyári rezidencia a Peloponnészoszi-félsziget déli részén, távol a világ zajától nyújt maximális kikapcsolódást lakóinak.

A Maredo nemzetközi étteremlánc berlini étterme belső tereinek újragondolásához az Ippolito Fletz Group belsőépítész csapatát kérte fel, akik látványos, ötletes megoldásokat alkalmazva adták vissza a steakhouse autentikus hangulatát.

U alakú ház, 2400 négyzetméteres telek, és mintegy 60 ősfa: A Taller Estilo Arquitectura projektje arra világít rá, hogy az építészet és a természet közvetlen kapcsolata mennyi lehetőséget rejt, mennyi térbeli, dinamikus és formális együttélésre képes.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Guangzhou Operaház, Kína, 2003-2010

Guangzhou Operaház, Kína, 2003-2010