Építészeti érdekességek a CDC kínálatából: 3 + 1 pesti lakás

Fiatalos otthon a Városliget közelében

Fiatalos otthon a Városliget közelében

A Városligettől néhány percre található, magas színvonalon és korszerű módon felújított lakás igazodik a modern igényekhez, így hangulatos otthont biztosíthat egy fiatal pár számára. Számos látványos megoldás teszi különlegessé a lakás kialakítását. Ritkaságszámba megy a fürdőből és a nappaliból is megközelíthető, saját kis hátsó udvar, ahová egy zuhanyzót helyeztek el, illetve egy hangulatos „kiülős” részt is kialakítottak. A 9 négyzetméteres udvar mellett egy 6 négyzetméteres galéria is növeli a lakás hasznos alapterületét, amely így összesen 58 négyzetméter. A belső tér remek elrendezését kiváló minőségű, ízléses fürdőszobabútorok, illetve modern konyhabútorok és konyhagépek teszik tökéletessé.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_kivul/peterdy_utca-423199

 

Elegáns újlipótvárosi garzon

A teljes körűen, luxus szinten felújított 31 négyzetméteres lakás kis alapterülete szinte fel sem tűnik – a praktikus elrendezésnek és az esztétikus berendezésnek köszönhetően. A tágas, egybenyitott nappali-étkező-konyha részben jól elkülönülnek egymástól a más-más funkciójú terek. Az amerikai típusú konyha egy étkező pulttal egészül ki, amely a nappali és a konyha határát jelöli. A konyhaszigetet alulról és felülről megvilágító kék hangulatfény kellemes esztétikai hatást kelt, emellett vizuálisan még inkább elkülöníti a konyhaszigetet az étkező és a nappali terétől. A világos színek és a natúr faanyagok használata a tágasság érzetét erősíti a nappali terekben. A 2. emeleti, udvarra néző lakás a 13. kerület szívében, a Kresz Géza utcában található.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xiii/ujlipotvaros/kresz_geza_utca-423452

 

Nagypolgári lakás modern köntösben

A visszafogott elegancia kiváló elrendezéssel párosul ebben a belső kétszintes, dupla komfortos lakásban, amely az Andrássy úton, az Opera közelében található egy nemrég felújított, impozáns polgári házban. A világos, nagy belmagasságú tér hangulatát ízléses berendezés, a faanyagok, valamint a fehér és bézs színek használata teszi harmonikussá. A minimalista stílusú belsőépítészeti megoldások és bútorok letisztult formavilágot, mégis barátságos, meleg hangulatú, egységes belső tereket eredményeznek. A legmodernebb konyhagépek és a praktikus beépített szekrények mellett a lakás olyan extrákkal van felszerelve, mint a nappaliban található kandalló, az elektromos redőny és a klíma. Ráadásként a felső szinthez egy 6 négyzetméteres, hangulatos terasz is tartozik.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vi/terezvaros_nagykoruton_belul/andrassy_ut-423330

 

Design lakás a belvárosban

Az 59 négyzetméteres, két és fél szobás, egyedi belsőépítészeti megoldásokkal kivitelezett és prémium minőségben felújított lakás a Dohány utcában egy gyönyörűen felújított régi polgári házban található. A lakás nemcsak a luxus, hanem a high tech szerelmeseinek is remek választás, hiszen smart rendszerrel és riasztóval is fel lett szerelve, ráadásként pedig egy szaunát is beépítettek a fürdőszoba mellé. A díszítés és a berendezés életteli, vidám atmoszférát teremt leendő lakói számára. Minden részlet – a burkolatoktól a beépített bútorokig – a legjobb minőségű alapanyagokból, egyedi módon lett megalkotva.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_kivul/dohany_utca-423374

A cikk a CDC Ingatlan szponzorálásával készült.

 

A Simple House impozáns, markáns megjelenésű épület, mely hideg és csupasz mozdulatlanságával éles kontrasztot alkot az őt körülvevő zöldellő természettel.

 

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

David Zinn street art művész két évtizede teszi vidámabbá és színesebbé a járókelők életét krétával készített fantázialényeivel, kedves kis manóival, törpéivel és állatkáival.

Különleges színpadi show-val készül az ekletikus színpadi vízióiról ismert Anna and the Barbies zenekar az idei év egyik legnagyobb koncertjére.

Képes adatbázis ajánló

Szent Imre Templom, Dunaharaszti, 2012

Szent Imre Templom, Dunaharaszti, 2012

Forrás: 
Archimon Építész Stúdió