Építészeti érdekességek a CDC kínálatából: 5 lakás Pesten és Budán

Forrás: 
2016.12.29.
Panorámás otthon Budán - Fotó: CDC Ingatlan

Panorámás otthon Budán, pesti luxus, belvárosi otthon – két külön lakrésszel, exkluzív lakás teljesen felújítva, Andrássy úti kényelem.

 

Panorámás otthon Budán 

Az igazán otthonos, meleg hangulatú lakás nappalija és egyik hálószobája is hatalmas, teljesen üveg tolóajtókkal kapcsolódik a 24 négyzetméteres teraszhoz, ahonnan páratlan panoráma nyílik Budapestre. Ráadásul a 2. emeleti, 78 négyzetméteres otthon a legmagasabban fekszik a társasházban, így a szinteltolás miatt nincs közvetlen szomszédja. A jó állapotban lévő ingatlan szobái parkettásak, nyílászárói, illetve a beltéri és bejárati ajtó borovi fenyőből készültek. A csendes lakás a déli tájolásnak köszönhetően világos, napfényes.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/ii/torokvesz/endrodi_sandor_utca-421435

 

Pesti luxus 

Ez a 7. kerületi luxuslakás nemcsak belső kialakításában kényezteti el a benne lakókat, de 3. emeleti ablakából csodás panoráma is nyílik a Liszt Ferenc térre és a Zeneakadémiára. A felújított, liftes társasház biztonságáról kamerarendszer gondoskodik. A minden részletében gondosan megtervezett lakás középpontját a nappali-étkező-konyha egybefüggő tere alkotja, amelytől az egyik hálószoba tolófallal elválasztott, így igény szerint összenyitható. A 95 négyzetméteres lakásban 3 hálószoba fürdőszoba kapcsolatos, egyikhez pedig gardrób is tartozik. A modern lakás egyik különlegessége a nappali-étlező-konyha álmennyezetének egyedi világítási megoldása. A duplakomfortos, klímás, padló- és cirkófűtéses otthon a jó ízléssel kiválasztott, minőségi bútorokkal együtt várja új tulajdonosát.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vii/erzsebetvaros_nagykoruton_belul/kertesz_utca-422303

 

Belvárosi otthon – két külön lakrésszel 

A Belváros szívében, a Bazilika közelében található ez a felújított, 85 négyzetméteres lakás, amelynek amerikai konyhás nappali-étkezőjéből két külön bejáratú lakrész - fürdőszoba kapcsolatos hálószoba - nyílik. Az ingatlan egy kívül-belül szép, liftes ház 2. emeletén található, ezért nagyon világos. A lakást igazán különlegessé teszik az egyedileg ide tervezett, LED világítással kombinált fali plasztikák. A berendezés több része kézi munka eredménye, így a gipszkarton mennyezet impozáns lámpatestjei, a modern hatást keltő egyedi dekorációk, valamint az egyedi juhar, magas fényű beltéri ajtók.  A falakat szintén egyedi tapéták borítják. A padló- és falfűtés külön szabályozható termosztáttal ellátott. A fürdőszobákban is magas minőségű burkolatok, szaniterek kerültek kiválasztásra, a konyha beépített gépekkel (Gorneje Oraito), pultba süllyesztett konnektorral, gránit mosogatóval felszerelt. Minden helyiségben távirányítóval vezérelt motoros redőny, légkondicionálás és 5.1-es házimozi rendszer működik.  Bár az ingatlan három erkélye a Bajcsy-Zsilinszky útra néz, az új nyílászárók miatt rendkívül csendes, ezen kívül az itt lakók komfortérzetét növeli, hogy az összes szomszéddal határolt falat hangszigetelték.  A lakás ideális azok számára, akik kedvelik a belvárosi hangulatot, és annak előnyeit szeretnék élvezni egy modern enteriőrben.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vi/terezvaros_nagykoruton_belul/bajcsy-zsilinszky_ut-421940

 

Exkluzív lakás teljesen felújítva
Igazi kuriózumnak számít a 12. kerületben a Kék Golyó utca elején elhelyezkedő, 88 négyzetméteres, 4. emeleti exkluzív lakás, amelyből elhelyezkedéséből adódóan szabadon lehet élvezni a csodás panorámát, hiszen semmi nem zavarja meg a budai hegyek látványát. Az ingatlant teljes körűen felújították, tégláig visszabontották, majd belsőépítész tervei alapján átalakították. A felújítás során kizárólag minőségi anyagok, olasz burkolatok, szaniterek, tapéták, gépek, és asztalos által készített egyedi bútorok lettek beépítve. A letisztult és az elegáns stílusú lakásban a 40 négyzetméteres amerikai konyhás nappali mellett két hálószoba és két fürdőszoba kapott helyet, amelyek a belső kertre néznek, így nagyon csendesek. A nagyobbik hálószobához saját fürdőszoba és gardrób tartozik. A teljes komforthoz hozzátartozik a kondenzációs kazánnal működő padlófűtés, az inverteres klímaberendezések, valamint elektromos redőnyök az ablakokon. Az ingatlan egy liftes, nagyon jó állapotú házban van, a lakás zárt lépcsőházból nyílik.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/xii/krisztinavaros/kek_golyo_utca_-421561

 

Andrássy úti kényelem 

Az újszerű állapotú, 73 négyzetméteres lakás 2012-ben készült el tetőtér ráépítéssel. A felújított ház legfelső szintjén, a 4. emeleten található luxuslakás teraszos, ablakai az udvarra néznek, így csendes, nem hallatszik be az utca zaja. A nappali-étkező-konyha térből két külön, fürdőszoba kapcsolattal ellátott hálószoba nyílik, amelyek külön lakrészként használhatók. A duplakomfortos lakás fűtése gázcirkó, a kellemes belső hőmérsékletről klíma gondoskodik.

A CDC Ingatlan kínálatában megtalálható:

http://www.cdci.hu/elado-lakas/budapest/vi/terezvaros_nagykoruton_belul/andrassy_ut-421620

A cikk a CDC ingatlan szponzorálásával készült.

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Az ünnepi hangulat a karácsonyi dekorációval kezdődik. Az IKEA és Villeroy&Boch idei kollekciójából válogattuk ki a legszebb díszeket, terítékeket, kiegészítőket.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Képes adatbázis ajánló

bárpult

bárpult

Forrás: 
Alex Turco