Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

Forrás: 
2017.12.21.
Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Római fürdő projekt

Római fürdő projekt

Az épületegyüttes csodálatos dunai panorámát biztosít a tágas teraszokról. Az építményt átláthatóság jellemzi, mintegy kinyílnak a terek a fás, természet közeli környezetre. A lakások belső kialakítása tökéletes összhangban van az épület külső megjelenésével, a tágas letisztult terek a minimál építészeti stílus motívumait hangsúlyozzák. Az épület magába foglal egy exclusiv wellness birodalmat is a lakók kényelmét és jó közérzetét szolgálva.

 

 

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/budapest/iii/romaifurdo/romaifurdo-427195

 

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

A házak kitárulkoznak a vízpart felé, minden lakásnak önálló birodalmat – saját vízpartot – biztosítanak. Az építészeti megoldás kevés motívummal, de konzekvens stílustartással, letisztult világos megjelenést biztosít az épületnek. Megjelenése hangsúlyozza az időtállóságot és a természettel való harmóniát, amely az épület energiafelhasználásában is megjelenik, hiszen ez egy passzív ház.

http://www.cdci.hu/elado-lakas/delegyhaza-427185
 

Egy kreatív lakberendező számára nem lehet akadály a kicsiny méret: jó elosztással, praktikus elrendezéssel, harmonikusan megválasztott formák és színek alkalmazásával még a legkisebb terű lakásból is szemrevaló otthonmegoldások születhetnek.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

 

A kisföldalatti felújítását 2014 és 2020 közötti időszakra tervezik, valószínűleg Kukorelli Péter tervei alapján. A MOME-n tanult dizájner kocsija kívül-belül a sci-fi világát idézi. 

Képes adatbázis ajánló

madeinhungary 2013
Forrás: 
madeinhungary 2013