Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

Forrás: 
2017.12.21.
Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Római fürdő projekt

Római fürdő projekt

Az épületegyüttes csodálatos dunai panorámát biztosít a tágas teraszokról. Az építményt átláthatóság jellemzi, mintegy kinyílnak a terek a fás, természet közeli környezetre. A lakások belső kialakítása tökéletes összhangban van az épület külső megjelenésével, a tágas letisztult terek a minimál építészeti stílus motívumait hangsúlyozzák. Az épület magába foglal egy exclusiv wellness birodalmat is a lakók kényelmét és jó közérzetét szolgálva.

 

 

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/budapest/iii/romaifurdo/romaifurdo-427195

 

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

A házak kitárulkoznak a vízpart felé, minden lakásnak önálló birodalmat – saját vízpartot – biztosítanak. Az építészeti megoldás kevés motívummal, de konzekvens stílustartással, letisztult világos megjelenést biztosít az épületnek. Megjelenése hangsúlyozza az időtállóságot és a természettel való harmóniát, amely az épület energiafelhasználásában is megjelenik, hiszen ez egy passzív ház.

http://www.cdci.hu/elado-lakas/delegyhaza-427185
 

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

David Tajchman belga építész innovatív felhőkarcolót álmodott az ortodox építészeti stílusáról ismert Tel-Aviv központjába. A Gran Meditarreano terve a korszerű kivitelezés, letisztult megjelenés és sokrétű funkcionalitást ötvözi, így minden tekintetben a modern városi igényei szerint lett kialakítva.

 

A Christopher Polly Architect építészcsapata igazán különlegeset alkotott az ausztrál család számára: házuk falát egyszerűen kibontotta, így láttatva egyben az összes szintet.

Santiago Brotons egy elegáns, ugyanakkor ipari hatásokkal is megspékelt tetőtéri loft otthont tervezett. A 320 négyzetméteres penthouse Berlin egyik híres,  bevásárlónegyedére, a Ku-Damm-ra néz.

Képes adatbázis ajánló

Szent Imre Templom, Dunaharaszti, 2012

Szent Imre Templom, Dunaharaszti, 2012

Forrás: 
Archimon Építész Stúdió