Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

Forrás: 
2017.12.21.
Vízparti projektek letisztult építészeti stílusban a cdc ingatlan kínálatában

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Római fürdő projekt

Római fürdő projekt

Az épületegyüttes csodálatos dunai panorámát biztosít a tágas teraszokról. Az építményt átláthatóság jellemzi, mintegy kinyílnak a terek a fás, természet közeli környezetre. A lakások belső kialakítása tökéletes összhangban van az épület külső megjelenésével, a tágas letisztult terek a minimál építészeti stílus motívumait hangsúlyozzák. Az épület magába foglal egy exclusiv wellness birodalmat is a lakók kényelmét és jó közérzetét szolgálva.

 

 

http://www.cdci.hu/elado-onallo_haz/budapest/iii/romaifurdo/romaifurdo-427195

 

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

Passzív házak Délegyházán egy félszigeten

A házak kitárulkoznak a vízpart felé, minden lakásnak önálló birodalmat – saját vízpartot – biztosítanak. Az építészeti megoldás kevés motívummal, de konzekvens stílustartással, letisztult világos megjelenést biztosít az épületnek. Megjelenése hangsúlyozza az időtállóságot és a természettel való harmóniát, amely az épület energiafelhasználásában is megjelenik, hiszen ez egy passzív ház.

http://www.cdci.hu/elado-lakas/delegyhaza-427185
 

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Egy kreatív lakberendező számára nem lehet akadály a kicsiny méret: jó elosztással, praktikus elrendezéssel, harmonikusan megválasztott formák és színek alkalmazásával még a legkisebb terű lakásból is szemrevaló otthonmegoldások születhetnek.

Letisztult anyagok, egyszerű színválasztás mellett érvényesül igazán a forma és funkció – vallja az Artgroup Építész Stúdió vezetőtervezője, Tóth Zoltán.

Az ipari méretű tömegtermelésre szakosodott, az innovációra és a tervezésre dollármilliókat fordító szemüveggyártó óriásmárkák mellett szinte lehetetlen labdába rúgnia egy mindössze néhány (de annál lelkesebb) főt számláló magyar cégnek.

 

Képes adatbázis ajánló