Események

Ezen a hétvégén szombaton, 2017. június 24-én  kerül megrendezésre a második DiP Design Passage vásár, melynek a belváros szívében található Gödör Klub ad otthont.
 A DiP Design Passage egy barátságos kézműves-iparművész vásár, ahol színes kínálatban találhatóak meg  fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái egyaránt.

Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál.

Fogarasi Demeter designer munkáiból nyílik kiállítás a budapesti VITRIN concept store-ban. Megnyitó: június 8-án 19 órakor. Megtekinthető: július 14-ig.

A maform június 1-jén rendhagyó eseménnyel lepi meg a design és a formatervezés szerelmeseit. A négyszeres A’Design díjas stúdió nyílt napján olyan programokkal készül, amelyek között a formatervező hallgató, a designer és design iránt érdeklődő is megtalálja a számára megfelelőt.

2017. május 23. kedd, 19 óra - Keleti Pályaudvar Lotz Terem

A Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) következő május 2-ai kortársművészeti szabadegyetemén művészetkedvelők, érdeklődők, fiatalok és idősebbek egyaránt, korhatár és előképzettség nélkül részt vehetnek a GRAP-ban.

2017. április 25-28. - Zichy Kastély (Főtér 1. 1033)

Nincs elég ülőhely a köztereken? ​Hiányát érzed a köztéri mosdóknak és a biciklidet sem tudod hova lekötni? ​Csinálnál szabadtéri mozit egy óriásplakátból?

A háromszoros Oscar-díjas operatőr, Vittorio Storaro képeiből nyílt kiállítás a művész jelenlétében Budapesten, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. Megtekinthető:  2017 június 25-ig.

Két feltörekvő hazai márka termékeiből, PLY DESIGN székeiből és BLUM & WOLF lámpáiból nyílt kiállítás a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában. Megtekinthető: 2017. május 5-ig.

A varázslatos hímestojás című kiállítás a Duna Palotában április 16-ig tekinthető meg.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

nappali

nappali

Forrás: 
Alex Turco