Események

Nagyszerű program a négynapos hétvégére: március 15-től - április 2-ig ingyenesen látogatható lesz a háború óta lezárt, újra eredeti pompájában tündöklő Szépművészeti Múzeum Román Csarnoka!

 

Még két hét izgalom :)!  Január 25-ig még bárki szavazhat a Highlights of Hungary kurátori csapata által kijelölt 55 művészeti, közösségi vagy társadalmi projekt egyikére. A győztest február 1-jén a Katona József Színházban fogják díjazni.

 

A hét végén már Szenteste! Vészesen közeleg az oly nagyon várt ünnep, de elúsztál az ajándékokkal és sehol az átszellemült hangulat? Csokorba gyűjtöttünk néhány last minute workshopot, ahol mindkettőt gyorsan pótolhatod, mielőtt bekopogtatnak az angyalok!

 

A Design Hét Budapest kiemelt eseménye volt a holland sztárdesigner előadása, melynek során szóba került a luxus, önmagunk szüntelen meghaladása és egy titkos budapesti projekt is.

 

A Design Hét Budapest 2017-ben nem is lehetne aktuálisabb a hygge témával. Úgy tűnik, hogy a boldog dánok életérzésének titkára a magyarok is kíváncsiak. A világ legboldogabb népének titka egyetlen szóban elbeszélve!

 

A Design Hét minden évben kiemel egy megismerésre érdemesnek talált, inspiráló és design-szempontból valamilyen oknál fogva különösen érdekes országot, melyet kiemelt programokkal, kiállításokkal és különféle eseményekkel igyekeznek minél megismerhetőbbé tenni.

 

 

A Design Hét Budapest programsorozatából a KUBIK is alaposan kiveszi a részét kiállítással, workshoppal és filmvetítéssel.

 

A mid-century modern designtárgyakra specializálódott Möbelkunst a Design Hét alkalmából több eredeti Arne Jacobsen-darabot hozott pop up-kiállítására, egy széket ráadásul fel is ajánlottak Fortuna kegyeltjének!

 

Hogyan ötvözzük a múltat a jövővel? 100 kép, 25 illusztráció, 100 tárgy és 100 történet. A Lengyel Dizájn 100 évének összefoglaló kiállításán jártuk.

A Budapesti Történeti Múzeum gótikus termében megelevenedik a 100 évet átfogó lengyel dizájn kiállítás. A tárlat a Vármúzeumban tekinthető meg, melynek kurátora Ewa Solarz.

Oldalak