Események

A maform június 1-jén rendhagyó eseménnyel lepi meg a design és a formatervezés szerelmeseit. A négyszeres A’Design díjas stúdió nyílt napján olyan programokkal készül, amelyek között a formatervező hallgató, a designer és design iránt érdeklődő is megtalálja a számára megfelelőt.

2017. május 23. kedd, 19 óra - Keleti Pályaudvar Lotz Terem

A Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) következő május 2-ai kortársművészeti szabadegyetemén művészetkedvelők, érdeklődők, fiatalok és idősebbek egyaránt, korhatár és előképzettség nélkül részt vehetnek a GRAP-ban.

2017. április 25-28. - Zichy Kastély (Főtér 1. 1033)

Nincs elég ülőhely a köztereken? ​Hiányát érzed a köztéri mosdóknak és a biciklidet sem tudod hova lekötni? ​Csinálnál szabadtéri mozit egy óriásplakátból?

A háromszoros Oscar-díjas operatőr, Vittorio Storaro képeiből nyílt kiállítás a művész jelenlétében Budapesten, a Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központban. Megtekinthető:  2017 június 25-ig.

Két feltörekvő hazai márka termékeiből, PLY DESIGN székeiből és BLUM & WOLF lámpáiból nyílt kiállítás a Palmetta Design és Textilművészeti Galériában. Megtekinthető: 2017. május 5-ig.

A varázslatos hímestojás című kiállítás a Duna Palotában április 16-ig tekinthető meg.

Minden korábbinál nagyobb kiállítói érdeklődés övezi az idei CONSTRUMA otthonteremtési csokrot. Ez azt jelenti, hogy nagyon színvonalas kiállításra számíthatnak a látogatók április 5-9. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

Március 30. és április 1. között brutális mennyiségű, makói földben termett, meseszínű tulipánnal árasztják el három napig a Wild Flower Bar-t.

Március 31-én nyílik 11 ország közel 100 tervezőjének munkáiból a 12. madeinhungary + 5. MeeD kiállítás. A régiós cseh, lengyel és szlovák tervezők munkái mellett első ízben lesznek láthatók dán, észt, finn, lett, litván, norvég és svéd alkotók által jegyzett bútorok, lakástextilek, designtárgyak.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Zuno Bank, Lengyelország

Zuno Bank, Lengyelország
Backoffice belsőépítészeti tervezése és projektmenedzsment (tervezők: Apró Tamás, Máté Zsuzsa)

Forrás: 
Archimon Építész Stúdió