Események

A Design Hét Budapest kiemelt eseménye volt a holland sztárdesigner előadása, melynek során szóba került a luxus, önmagunk szüntelen meghaladása és egy titkos budapesti projekt is.

 

A Design Hét Budapest 2017-ben nem is lehetne aktuálisabb a hygge témával. Úgy tűnik, hogy a boldog dánok életérzésének titkára a magyarok is kíváncsiak.

A világ legboldogabb népének titka egyetlen szóban elbeszélve!

 

A Design Hét minden évben kiemel egy megismerésre érdemesnek talált, inspiráló és design-szempontból valamilyen oknál fogva különösen érdekes országot, melyet kiemelt programokkal, kiállításokkal és különféle eseményekkel igyekeznek minél megismerhetőbbé tenni.

 

 

A Design Hét Budapest programsorozatából a KUBIK is alaposan kiveszi a részét kiállítással, workshoppal és filmvetítéssel.

 

A mid-century modern designtárgyakra specializálódott Möbelkunst a Design Hét alkalmából több eredeti Arne Jacobsen-darabot hozott pop up-kiállítására, egy széket ráadásul fel is ajánlottak Fortuna kegyeltjének!

 

Az Iparművészeti Múzeum aulája egészen megtelt a Design Hét egyik kiemelt eseményére, a ciprusi születésű, jelenleg Londonban tevékenykedő Anastassiades előadására. A nagyformátumú designer lehengerlő közvetlenséggel avatott be saját munkásságába.

 

Életutunk: a családi kör négyszögesítése, az ismert élményeink, emlékeink és olvasmányaink kristályos sokszöglete.
Forrai világa megannyi szeglet. Fiktív és valós terek, álomszerű és nagyon is megélt útiélmények fonódnak össze.

Különleges színpadi show-val készül az ekletikus színpadi vízióiról ismert Anna and the Barbies zenekar az idei év egyik legnagyobb koncertjére.

Stein János festőművész hagyatékányak előkerülése alkalmából rendhagyó kiállítás nyílt a Kieselbach Galériában!

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Pohárkészlet

Pohárkészlet

Forrás: 
Ponton Galéria