A’Design nevezési felhívás

Szerző: 
Forrás: 
A’Design Award & Competition
2017.02.21.
A’Design Award & Competition

Idén is február 28. a nevezési határidő a világ legnagyobb zsűrizett design versenyére! Az A’Design Award & Competition évente, nemzetközi szinten kerül megrendezésre, a kreatív területek széles skáláján adnak át díjakat.

Az A’Design Award & Competition hírnevet, presztízst, publicitást és nemzetközi elismerést ígér az A’Design Award összes nyertesének az A’Design díj által, amellyel a díjazott munkákat ünneplik.

A’Design Award & Competition

Az A’Design díj meghozza a nyertes dizájnerek számára az áhított elismerést. Ez a  díj magában foglalja, de nem kizárólagosan, a következőket: nemzetközi dizájn-bizonyítvány fémkeretbe foglalva, meghívó egy exkluzív gálaestre Olaszországba, a díjazott munkák hagyományos és virtuális kiállítása, a díjazott munkák A2 formátumú plakátja, a legjobb munkák publikálása a nyomtatott évkönyvben, különleges 3D-s fémtrófea fekete luxusdobozban, a projekt több mint 20 nyelvre történő lefordítása a nemzetközi publikum tényleges elérése érdekében, egy exkluzív interjú a győztessel, a sajtóközlemények elkészítése és terjesztése, engedély az  A`Design Award Winner logo használatára, a díjazott munkák ajánlása több ezer más kiadvány irányába, megjelenés a médiában a médiapartnerek támogatásával, felvétel a Világ Dizájn Ranglistájára, valamint hozzáférés további marketing és PR eszközökhöz.

Nevezze be a munkáit az A’Design versenyre!

Kedvcsinálóképp íme néhány a korábbi évek magyar díjazottjainak munkái közül:

Deepe asztali dekoráció, malacpersely - tervező: Lima Design (Madosfalvi Zoltán, Ördög Alíz) - Fotó: Madosfalvi Zoltán, 2012
The Shuttle Coffee Table - tervező: Lacfi András - Fotó: Barbay Csaba, 2015
DESKA Board - tervező: Tölgyesy Csaba - Fotó: Tölgyesy Csaba
KALÁKA bútor kollekció - tervező Hidegszoba studio (Tillinger Adrienn, Török Alíz, Szabó Nelli)) - Fotó: Török Alíz, KALÁKA, 2014
Noah csap - tervező: Szalai Bálint - Fotó: Szalai Bálint, 2014
Relax kávés készlet - tervező: Pakozdi Rebeka - Fotó: Besenczi Richard, Relax, 2013
Vinylize szemüveg kollekció - tervező: Zachary Milaskey - Fotó: Vinylize

 

A Tóth Project, Tóth László építészcsapata számára magától értetődő, hogy egy otthon külső és belső tereit teljes mértékben az építettő családra szabják, amihez szinte „bele kell bújni” az adott család életébe, hogy majdani lakóterük tökéletesen az ő kényelmüket szolgálja.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A neves designer elárulta nekünk, hogy melyek a kedvenc tárgyai, milyen ékszereket, órákat, ruhákat visel, és milyen tervezői álmai vannak, amelyek még nem váltak valóra.

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Képes adatbázis ajánló

Farkas Dénes installációja

Farkas Dénes: Before the taxi stopped, managed to ask from the back seat, what happens if married... with children won’t be aired any more (részlet), 2009, installáció

Forrás: 
Molnár Ani Galéria