Fresh FIShEs 9. kiállítás

Szerző: 
Forrás: 
FISE
2017.01.11.
Fresh FIShEs 9. - Fotó: FISE

A FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület) galériájában január 10-től látható a tavalyi évben felvett szilikát és textilművész tagok bemutatkozó kiállítása.

Egy kis kedvcsináló a színes, fiatalos tárlat alkotóitól:

Balázs Zsolt: „A Belső kert parallel módon hív utazásra. Bizonyos nézőpontból letér a hagyományos útról, bizonyos nézőpontból pedig tovább halad rajta."

Alkotó: Balázs Zsolt - Fotó: FISE

Berecz Vanda: A China sorozat darabjai a cseh kubista porcelánok formavilágából merítenek inspirációt. Esztétikailag és szerkezetileg egyaránt a geometriai szabályszerűségek által diktált ésszerűségre törekszenek.

Alkotó: Berecz Vanda - Fotó: FISE

Börcsök Anna: „Nem gondolhatok többet úgy az ékszerre mint önmagában is értelmezhető ék. Vissza kell térni az alapokhoz. A viselő generálja a folyamatosan megszülető igényt az újra, hogy minden nap másra ébredhessen.”

Alkotó: Börcsök Anna - Fotó: FISE

Darvasi Dóra

Alkotó: Darvasi Dóra - Fotó: FISE

Ózsvár Zsófi

Alkotó: Ózsvár Zsófi - Fotó: FISE

Sebesi István

Alkotó: Sebesi István - Fotó: FISE

 

A kiállítás megtekinthető 2017. január 27-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.

Kiállító művészek: BALÁZS Zsolt, BÖRCSÖK Anna, BERECZ Vanda, DARVASI Dóra, FÁBIÁN Veronika, FEJÉR-SZÉKELY Anna, HORVÁTH Krisztina, HORVÁTH Renáta, KISS Márton Gyula, KŐMŰVES Kata, LÁNG Nándor, MELKOVICS Ágnes, NÉMETH Orsolya, ÓZSVÁR Zsófi, PÁSZTORNICZKY Balázs, SEBESI István, SIMON Luca Eszter,
SZABÓ Péter, VÁRADY Nikoletta, ZACHAR Viktória

A kiállítás szervezője: ZÁSZKALICZKY Anna Eszter

Látványos, eredeti metropolita lak, eklektikus és indusztriális elemekkel Budapest 13. kerületében. A régi angyalföldi épületben egy igazi extravagáns, mégis eleganciát tükröző loft született.

Fiatalos otthon a Városliget közelében, elegáns újlipótvárosi garzon, nagypolgári lakás modern köntösben, design lakás a belvárosban

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Lebegő bonsai fák és buja kertek: március 24-26. között vár a tavasz legszínesebb hétvégéje, a Gardenexpo a Budapest Sportarénában!

Képes adatbázis ajánló

Louis Vuitton store

Louis Vuitton store

Forrás: 
Alex Turco