Fresh FIShEs 9. kiállítás

Szerző: 
Forrás: 
FISE
2017.01.11.
Fresh FIShEs 9. - Fotó: FISE

A FISE (Fiatal Iparművészek Stúdiója Egyesület) galériájában január 10-től látható a tavalyi évben felvett szilikát és textilművész tagok bemutatkozó kiállítása.

Egy kis kedvcsináló a színes, fiatalos tárlat alkotóitól:

Balázs Zsolt: „A Belső kert parallel módon hív utazásra. Bizonyos nézőpontból letér a hagyományos útról, bizonyos nézőpontból pedig tovább halad rajta."

Alkotó: Balázs Zsolt - Fotó: FISE

Berecz Vanda: A China sorozat darabjai a cseh kubista porcelánok formavilágából merítenek inspirációt. Esztétikailag és szerkezetileg egyaránt a geometriai szabályszerűségek által diktált ésszerűségre törekszenek.

Alkotó: Berecz Vanda - Fotó: FISE

Börcsök Anna: „Nem gondolhatok többet úgy az ékszerre mint önmagában is értelmezhető ék. Vissza kell térni az alapokhoz. A viselő generálja a folyamatosan megszülető igényt az újra, hogy minden nap másra ébredhessen.”

Alkotó: Börcsök Anna - Fotó: FISE

Darvasi Dóra

Alkotó: Darvasi Dóra - Fotó: FISE

Ózsvár Zsófi

Alkotó: Ózsvár Zsófi - Fotó: FISE

Sebesi István

Alkotó: Sebesi István - Fotó: FISE

 

A kiállítás megtekinthető 2017. január 27-ig, hétfőtől-péntekig 13-18 óra között.

Kiállító művészek: BALÁZS Zsolt, BÖRCSÖK Anna, BERECZ Vanda, DARVASI Dóra, FÁBIÁN Veronika, FEJÉR-SZÉKELY Anna, HORVÁTH Krisztina, HORVÁTH Renáta, KISS Márton Gyula, KŐMŰVES Kata, LÁNG Nándor, MELKOVICS Ágnes, NÉMETH Orsolya, ÓZSVÁR Zsófi, PÁSZTORNICZKY Balázs, SEBESI István, SIMON Luca Eszter,
SZABÓ Péter, VÁRADY Nikoletta, ZACHAR Viktória

A kiállítás szervezője: ZÁSZKALICZKY Anna Eszter

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Az ünnepi hangulat a karácsonyi dekorációval kezdődik. Az IKEA és Villeroy&Boch idei kollekciójából válogattuk ki a legszebb díszeket, terítékeket, kiegészítőket.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Képes adatbázis ajánló

Santa Claus, Lappföld, Finnország

Santa Claus, Lappföld, Finnország

Forrás: 
Rovaniemi Tourism & Marketing Ltd