Mobil Szauna a Duna-parton

Szerző: 
Forrás: 
Valyo - Város és folyó Egyesület
2017.01.08.
Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A hat személyes fatüzelésű szaunát, ami egy kisbuszban van berendezve, 2013 óta minden télen a Valyo - Város és folyó Egyesület állítja fel Budapest különböző helyszínein. Idén a Duna-partra esett a választásuk a Batthyány térnél, ahonnét csodás kilátás tárul elénk a Parlamentre, a Lánchídra és a Margit-hídra.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A buszban van öltöző és zuhany is, a vendégeknek csupán papuccsal, fürdőruhával és törülközővel kell készülniük.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A Mobil Szauna február 19-ig üzemel. Időpontot a Valyo Egyesület weboldalán foglalhatunk, a jegyvásárlással pedig a Duna-part fejlődésért dolgozó társadalmi szervezetet támogatjuk.

 

Egyéves lett a budapesti Kossuth téren nyílt Szamos kávéház, amelynek emeletén csokoládé múzeum is működik. Az évfordulóhoz kapcsolódva újított a cég: Interaktív tárlatvezetéssel bővítették a szolgáltatások körét.

Sóskúton, az erdő és mező találkozásánál, rengeteg levendula és egy kecskefarm közelében épült fel a természetbe simuló, alacsony energiaveszteségű családi ház.

Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál.

Új színfolttal bővült a budapesti belsőépítészeti bemutatótermek palettája.

Képes adatbázis ajánló

Prolan U1 Irodaház

Prolan U1 Irodaház Budakalász

Forrás: 
LAB5 architects