Mobil Szauna a Duna-parton

Szerző: 
Forrás: 
Valyo - Város és folyó Egyesület
2017.01.08.
Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A hat személyes fatüzelésű szaunát, ami egy kisbuszban van berendezve, 2013 óta minden télen a Valyo - Város és folyó Egyesület állítja fel Budapest különböző helyszínein. Idén a Duna-partra esett a választásuk a Batthyány térnél, ahonnét csodás kilátás tárul elénk a Parlamentre, a Lánchídra és a Margit-hídra.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A buszban van öltöző és zuhany is, a vendégeknek csupán papuccsal, fürdőruhával és törülközővel kell készülniük.

Mobil Szauna 2017 - Fotó: Valyo - Város és folyó Egyesület

A Mobil Szauna február 19-ig üzemel. Időpontot a Valyo Egyesület weboldalán foglalhatunk, a jegyvásárlással pedig a Duna-part fejlődésért dolgozó társadalmi szervezetet támogatjuk.

 

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A Design Hét Budapest kiemelt eseménye volt a holland sztárdesigner előadása, melynek során szóba került a luxus, önmagunk szüntelen meghaladása és egy titkos budapesti projekt is.

 

A kívül-belül letisztult megjelenésű családi házban keveredik a mai progresszív építészet a hagyománytisztelettel, érdekessége a hosszú, keskeny forma, és egy könyvespolc, amely 17 méteren szeli át a belső teret. 

 

A Design Hét Budapest programsorozatából a KUBIK is alaposan kiveszi a részét kiállítással, workshoppal és filmvetítéssel.

 

Képes adatbázis ajánló

madeinhungary 2013
Forrás: 
madeinhungary 2013