Orchideák a lakásban – tavaszi kiállítás a Vajdahunyadvárban

Szerző: 
Forrás: 
Magyar Orchidea Társaság
2017.03.08.
Tavaszi orchidea kiállítás - Fotó: Husz Nikolett

A Magyar Orchidea Társaság évről évre megrendezésre kerülő tavaszi kiállításának idei témáját az orchideák otthoni gondozása adja.

2017. március 9-12.

Az orchideák az elmúlt néhány évben az egyik legnépszerűbb szobanövénnyé váltak és ma már mindenkinek van, vagy volt már egy-két cserép orchideája az ablakpárkányon. Tartásuk egyszerű, könnyen és hosszú ideig virágoznak, a virágaik színesek, látványosak, ennek köszönhetik népszerűségüket.

Az orchideák otthoni gondozása nem nehéz ugyan, de nem is annyira könnyű, mint egy átlagos szobanövényé. A Magyar Orchidea Társaság tavaszi kiállításán a látogatók megismerkedhetnek azokkal az orchideákkal, melyeket könnyen lehet lakásban tartani, és választ kaphatnak e gyönyörű növények tartásával kapcsolatos összes kérdésükre.

A kiállításon a látogatókat a bel- és külföldi kereskedők virágzó orchideák hatalmas választékával várják.

Nyitva tartás a kiállítás minden napján:10 és 18 óra között.

A belépőjegyek ára idén is levásárolható az Oázis Kertészetekben!

További információ: www.orchideakiallitas.hu

A Tóth Project, Tóth László építészcsapata számára magától értetődő, hogy egy otthon külső és belső tereit teljes mértékben az építettő családra szabják, amihez szinte „bele kell bújni” az adott család életébe, hogy majdani lakóterük tökéletesen az ő kényelmüket szolgálja.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A neves designer elárulta nekünk, hogy melyek a kedvenc tárgyai, milyen ékszereket, órákat, ruhákat visel, és milyen tervezői álmai vannak, amelyek még nem váltak valóra.

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Képes adatbázis ajánló

Glowing Pearl Hotel, Dubai

Glowing Pearl Hotel, Dubai

Forrás: 
Lima Ssg