Sonja Adler ethnic dolls – jótékonysági kiállítás és árverés

Forrás: 
Sonja Adler
2016.08.24.
Sonja Adler sütemény-babák nemzeti viseletben - Fotó: Sonja Adler

A különlegesen ízletes Sonja Adler babák, azaz nemzeti viseletekbe öltöztetett üvegekbe zárt sütemények kiállítását és árverését nagy sikerrel rendezték meg 2016. augusztus 18-án a HILL Bowling klubban és étteremben.

Sonja Adler sütemény-babák nemzeti viseletben - Fotó: Sonja Adler

A Sonja Adlernél már hagyomány, hogy meglepi rajongóit. Rendezett már kiállítást, ahol ötvözte a  gasztronómiát és az iparművészetet, újrahasznosított antik porcelánokból teremtve "kóstolható" műalkotásokat, de ez alkalommal jótékonysági nagykövetekké is változtatta a nemzeti öltözékeket viselő sütemény-babákat. Ugyanis egyaránt kalapács alá került a tradicionális indiai táncosnő, az ír nemes, a magyar kalocsai lányka, a csikós, a matyó pár, a holland paraszt sütemény modell, a befolyt összeggel pedig a hátrányos helyzetű és sérült gyerekek életét segítő Csemete Alapítványt támogatták.

Sonja Adler sütemény-babák nemzeti viseletben - Fotó: Sonja Adler

A szemet gyönyörködtető miniatúrák Szász Károly alkotásai, aki a tiszta vonalú üvegekbe zárt süteményeket újrahasznosított üveg talpakra állította, hogy a kézzel készült apró viseletek jól mutassanak rajtuk.

Sonja Adler sütemény-babák nemzeti viseletben - Fotó: Sonja Adler

A vendéglátók koktélbemutatóval várták az érdeklődőket és az adományozókat. A felszolgált koktélok a likőröntetekbe áztatott tönkölysütemények érlelési technológiája során kialakuló hozzáadott ízharmóniákra épültek.

Sonja Adler sütemény-babák nemzeti viseletben - Fotó: Sonja Adler

A Sonja Adler desszertek emléket állítanak egy ősi süteménynek, melyet már az Ezeregyéjszaka is említ. A sütemény Franciaországban a 18. században debütált, mikor Stanisław Leszczyński, a száműzött lengyel király udvari cukrásza száraz süteményt áztatott fűszerezett Malaga borba. A cukrászmester elkísérte  Stanislaw leányát Versaillesba, ahol ő férjhez ment   XV. Lajoshoz. A Sonja Adler megalkotóját a sok száz éves múltra visszatekintő babba és savarin sütemények  ihlették, melyek ősi receptúráját újította meg.

A "Sonja Adler" süteményeket gyümölccsel, gyümölcssalátával, fagylalttal, kávéval és tejszínhabbal ajánlják fogyasztani. Nagy gonddal összeválogatott alapanyagokból - tönkölybúza, Himalája só, agavé szirup, kókuszcukor, japán technológiájú Pi-víz- felhasználásával, kézzel készülnek, kizárólag felnőttek részére. A Cointreau és Limoncello koncentrátum egyenesen Franciaországból érkezik.

A szervezők az árverést követően is folyamatosan várják a segíteni vágyókat, hiszen minden standard terméket és egyedi projektet megvásárló támogató hozzájárul a Csemete Alapítvány által felkarolt, szociális otthonokban élő, halmozottan sérült gyermekek és fiatalok életminőségének javításához!

Sonja Adler sütemények - Fotó: Sonja Adler

A Sonja Adler mottója: Óvd értékeinket, ajándékozz, adományozz!

www.sonjaadler.com

 

 

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Vass László célja, hogy cipőivel és műtárgy kollekciójával is kitűnjön a többiek közül, majdnem fél évszázad után is új utakat keres, mindkét tevékenységét igazi szenvedéllyel és nagy szeretettel végzi.

Ciprusz Éva, a Duna Televízió műsorvezetője otthonában osztotta meg velünk gondolatait életről, sorsról, munkáról, emlékekről, érzésekről, térről és környezetről.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Képes adatbázis ajánló

Glowing Pearl Hotel, Dubai

Glowing Pearl Hotel, Dubai

Forrás: 
Lima Ssg