Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban

Szerző: 
Forrás: 
Wild Flower Bar
2017.03.30.
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Március 30. és április 1. között brutális mennyiségű, makói földben termett, meseszínű tulipánnal árasztják el három napig a Wild Flower Bar-t.

A tulipán piacon a látogatók megismerkedhetnek hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerjával, aki jelenleg több mint 110 fajta virágcsodával foglalkozik. A Karol and Blase-től Kardos Alíz mesél majd arról, hogy milyen az élet egy tulipánfarmon, hogy mi történik a virághagymákkal, vagy akár arról, hogy hány nap alatt lesz tulipán egy hagymából.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

A farm-to-vase gondolat jegyében most közvetlenül a termelőtől kerülhetnek a vázádba ezek a szupertartós hazai tulipánok: 10 és 20 szálas csokrokban. Akinek pedig még nem lenne vázája, a szervezők azzal is készülnek.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Időpont:

2017. március 30. - 31., csüt - péntek, 10.00 – 20.00.
2017. április 1. szombat. 10.00 - 17.00

Helyszín:
Wild Flower Bar, Budapest, 5. ker., Vitkovics Mihály utca 3.

 

A Tóth Project, Tóth László építészcsapata számára magától értetődő, hogy egy otthon külső és belső tereit teljes mértékben az építettő családra szabják, amihez szinte „bele kell bújni” az adott család életébe, hogy majdani lakóterük tökéletesen az ő kényelmüket szolgálja.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A neves designer elárulta nekünk, hogy melyek a kedvenc tárgyai, milyen ékszereket, órákat, ruhákat visel, és milyen tervezői álmai vannak, amelyek még nem váltak valóra.

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Képes adatbázis ajánló

Guangzhou Operaház, Kína, 2003-2010

Guangzhou Operaház, Kína, 2003-2010