Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban

Szerző: 
Forrás: 
Wild Flower Bar
2017.03.30.
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Március 30. és április 1. között brutális mennyiségű, makói földben termett, meseszínű tulipánnal árasztják el három napig a Wild Flower Bar-t.

A tulipán piacon a látogatók megismerkedhetnek hazánk legkülönlegesebb tulipánjait termelő farmerjával, aki jelenleg több mint 110 fajta virágcsodával foglalkozik. A Karol and Blase-től Kardos Alíz mesél majd arról, hogy milyen az élet egy tulipánfarmon, hogy mi történik a virághagymákkal, vagy akár arról, hogy hány nap alatt lesz tulipán egy hagymából.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

A farm-to-vase gondolat jegyében most közvetlenül a termelőtől kerülhetnek a vázádba ezek a szupertartós hazai tulipánok: 10 és 20 szálas csokrokban. Akinek pedig még nem lenne vázája, a szervezők azzal is készülnek.

Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni
Tulipán piac a Wild Flower Bar-ban - Fotó: Jágity Fanni

Időpont:

2017. március 30. - 31., csüt - péntek, 10.00 – 20.00.
2017. április 1. szombat. 10.00 - 17.00

Helyszín:
Wild Flower Bar, Budapest, 5. ker., Vitkovics Mihály utca 3.

 

Ezen a hétvégén szombaton, 2017. június 24-én  kerül megrendezésre a második DiP Design Passage vásár, melynek a belváros szívében található Gödör Klub ad otthont.
 A DiP Design Passage egy barátságos kézműves-iparművész vásár, ahol színes kínálatban találhatóak meg  fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái egyaránt.

Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Sóskúton, az erdő és mező találkozásánál, rengeteg levendula és egy kecskefarm közelében épült fel a természetbe simuló, alacsony energiaveszteségű családi ház.

Képes adatbázis ajánló

madeinhungary 2013
Forrás: 
madeinhungary 2013