Food design

Egy a kreatív designt sem megvető magyar márka egyszerre környezet- és emberbarát megoldást kínál a lelkiismeret-furdalást és a szeméthegyeket egyaránt hizlaló csomagoláskérdésre.

 

"A saját készítésű díszek mellett évek óta a madaraknak is magam készítem a téli eleséget. Idén csillag formába öntöttem őket. :) "

Képzeljünk magunk elé hajszálpontos, geometrikus elvek alapján készült, letisztul, minimalista, három dimenziós alkotásokat.S ezek a művek néha dinamikusan mozgó szobroknak, vagy játékossággal átitatott berendezési tárgyaknak, kortárs képzőművészeti alkotásoknak, sőt ultramodern épületmodelleknek látszanak. Ehetőek! :)

 

Ma a kultúránkban a kinézet, a megjelenés, a bennünket körülvevő vizuális környezet elsődleges fontosságú. Ez alól nem lehet kivétel a gasztronómia sem, amely egyfelől a létfenntartás alapvető ösztönéhez kapcsolódik, másfelől viszont évszázadok alatt kialakította a maga speciális és változatos étkezési szokásait.

 

Sok esetben bebizonyosodott már, hogy egyes italok nemcsak szeszes frissítőként, finoman bódító mannaként élnek mindennapjainkban, hanem sokszor szimbolikus tartamuk is van. Innen nézve nem meglepő, hogy számos asszociációt kapcsolhatunk a pezsgőhöz is, mely több száz éve jelen van a köztudatban.

Egy trendi design kulacsból még a csapvíz is finomabb! Egy ilyen szép kis flakont szívesebben viszünk el az őszi túrákra, vagy a munkába – ahogyan csemeténknek is jobban esik az innivaló egy mutatós palackból...

Már két évvel ezelőtt is nagy újdonságnak számítottak a Click and Grow elektronikus cserepei, mostanra pedig már egy még komolyabb fejlesztéssel, a második generációs intelligens Herb Garden projekttel rukkoltak elő!

A Marangona cukrászat desszertjei Budapest egyik legszebb édességeiként ismertek, tortáik pedig koronázzák a gyönyörű kínálatot. 

Azaz, tegyünk egy látogatást az édes cukorkák ámulatba ejtő birodalmába, ahol egy egész szobányi mesevilág terül el a lábunk előtt – és ez mind nem más, mint édes, színes, illatos cukorka…

A közel 300 vegyületet tartalmazó, élettani szempontból is igen jelentős csokoládét persze leginkább finom, édes íze, krémes állaga miatt szeretjük annyira. A most látott különlegességeket azonban dekoratív külsejük, ötletes kialakításuk miatt is kedvelhetjük…

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Családi ház- tervező: Lima Design

Családi ház- tervező: Lima Design

Forrás: 
Lima Design