Food design

Egy trendi design kulacsból még a csapvíz is finomabb! Egy ilyen szép kis flakont szívesebben viszünk el az őszi túrákra, vagy a munkába – ahogyan csemeténknek is jobban esik az innivaló egy mutatós palackból...

Már két évvel ezelőtt is nagy újdonságnak számítottak a Click and Grow elektronikus cserepei, mostanra pedig már egy még komolyabb fejlesztéssel, a második generációs intelligens Herb Garden projekttel rukkoltak elő!

A Marangona cukrászat desszertjei Budapest egyik legszebb édességeiként ismertek, tortáik pedig koronázzák a gyönyörű kínálatot. 

Azaz, tegyünk egy látogatást az édes cukorkák ámulatba ejtő birodalmába, ahol egy egész szobányi mesevilág terül el a lábunk előtt – és ez mind nem más, mint édes, színes, illatos cukorka…

A közel 300 vegyületet tartalmazó, élettani szempontból is igen jelentős csokoládét persze leginkább finom, édes íze, krémes állaga miatt szeretjük annyira. A most látott különlegességeket azonban dekoratív külsejük, ötletes kialakításuk miatt is kedvelhetjük…

A tea nélküli beszélgetések olyanok, mint az éjszakai égbolt a hold nélkül (török mondás).

Egy rendkívüli desszert, egy kávékülönlegesség és egy exkluzív pezsgő Szilveszterre… azoknak, akik odafigyelnek a minőségre!

A Karton Galéria izgalmas kiállítása megmutatja, hogyan válnak a Sonja Adler sütemények valódi műtárgyakká Szász Károly alkotásaiban. 

Mértani pontossággal is kiszámítható! A 2,5 x 2,5 x 2,5 cm-es kivágott, a fotókon izometrikus perspektíva szerint lefotózott élelmiszerek, egy igazi design stúdióból, egy gasztronómiai magazin felkérésére kerültek ki.

Szeptember 18. és 20. között immár ötödik alkalommal élvezhetjük Magyarország legnagyobb édességfesztiválját a Budai Várban.

Oldalak