Édes napok 2015

Szerző: 
2015.09.12.
Édes Napok 2015

Szeptember 18. és 20. között immár ötödik alkalommal élvezhetjük Magyarország legnagyobb édességfesztiválját a Budai Várban.

Az Édes napok az édesség-piac legszínvonalasabb magyar szakmai seregszemléje, amely mára Európában is jegyzett a legnagyobb hasonló témájú rendezvények között.

Édes Napok 2014 - Fotó: Kollarik Ágnes

Idén is több mint száz kizárólag tematikus kiállító, gyártó, kereskedő és cukrász mutatja be újdonságait, legínycsiklandóbb, magas minőségű termékeit, vagy válogatott világmárkák kedvelt csokoládéit. A kiállítók ismét rengeteg színes programmal várják az édesszájú közönséget. Lesz például Cake Pop mártás-díszítés, pucér bonbonkóstolás, de megtudhatjuk azt is, mennyit nyom csokoládé tenyerünk, amit a legfinomabb belga csokoládéból készítenek el nekünk a helyszínen.

Édes Napok 2014 - Fotó: Kollarik Ágnes

A színpadon is érdekesebbnél érdekesebb programokkal várják a kilátogatókat a szervezők az év legédesebb hétvégéjén. A sok érdekes sütő-főző show mellett lesz például Cseh Tamás emlékkoncert, de láthatunk Capoeira-bemutatót is.

Édes Napok 2014 - Fotó: Kollarik Ágnes

 

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

Az ünnepi hangulat a karácsonyi dekorációval kezdődik. Az IKEA és Villeroy&Boch idei kollekciójából válogattuk ki a legszebb díszeket, terítékeket, kiegészítőket.

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Képes adatbázis ajánló

szecessziós kínáló

szecessziós kínáló

Forrás: 
Magyar Szecesszió Háza