Ünnepi ínyencségek

Szerző: 
2015.12.24.
Szamos Gyöngypraliné

Egy rendkívüli desszert, egy kávékülönlegesség és egy exkluzív pezsgő Szilveszterre… azoknak, akik odafigyelnek a minőségre!

Szamos

A Szamos idén egy igazán nagy újdonsággal lepte meg a csoki szerelmeseit: a marcipánért rajongók mellett ezúttal azokra is gondolt, akik inkább a csupa csoki különlegességeket szeretik, ezért megalkotta a négyféle termékből álló Gyöngypraliné családot. A narancs-, meggy-, vaníliás karamell és édes-sós mandulanugát krémekkel töltött csoki golyók mellé a belga 70%-os, tej és fehércsokik egyedi párosítással kerültek kiválasztásra, miután a szakértő csokimesterek többszöri összekóstolás után megtalálták a legjobb kombinációkat.

A Szamos üzletekben szemenként is megvásárolhatjuk, összeválogathatjuk kedvenceinket, de ha igazán tetszetős ajándékot keresünk, akkor a legjobb választás a megújult stílusban készített díszdobozos kollekció.

 

Nespresso

A Nespresso számos ötletet kínál, melyek segítségével az ünnepek során meglepetést és örömöt szerezhetünk szeretteinknek. Ilyen például az All day Nespresso triopack – Téli kiadás, amely lehetővé teszi, hogy élvezhessük a finom kávéőrleményeket a nap bármely szakában. A csomag a nap indításához a gazdag és testes Fortissio Lungo-t, délutáni kávénak egy hosszan pörkölt Dharkan-t, estére pedig egy koffeinmentes Decaffeinato Intenso őrleményt kínál. Kényeztesse szeretteit a csomagoláson található ünnepi kávéreceptekkel!

All day Nespresso triopack – Téli kiadás

Ugyancsak remek ajándék lehet valamelyik limitált kiadású specialitás a kávé mellé, gyönyörű díszcsomagolásban: Carrés Amandes finoman ízesített mandulával és kandírozott gyümölcsös finomságokkal; Tejcsokoládé sós karamell darabokkal; Étcsokoládé karamellizált kakaóbabbal.

Kreinbacher

A somlói Kreinbacher Birtok alig több mint egy éve debütált Méthode Traditionnelle, palackban erjesztett és érlelt pezsgőivel és legkiválóbb tételük, a Prestige Brut nyáron már ezüstérmet hozott a Champagne és Pezsgő Világbajnokságról. Ez a 100% furmintból készített tétel decembertől magnum palackban is elérhető, sorszámozott palackban, egyedi fejlesztésű design csomagolásban.

Kreinbacher Brut Classic 2011 Magnum

A 1,5 literes méretnek nem az egyetlen előnye, hogy kétszer annyit tölthetünk ki a pohárköszöntőhöz vagy ünnepi koccintáshoz. A pezsgő magnum palackban egészen más fejlődési utat jár be a második erjedés és érlelés során, így végül még gazdagabb és egységesebb arcát mutatja. A Prestige Brut 2011 Magnum illata több mint három év seprőn tartást követően igazán kifinomult: virágok, lime és mangó, érintésnyi méz érződik. Lágy és elegáns karakter, krémes habzás jellemzi.

Kreinbacher Prestige Brut 2011 Magnum

 

Ezen a hétvégén szombaton, 2017. június 24-én  kerül megrendezésre a második DiP Design Passage vásár, melynek a belváros szívében található Gödör Klub ad otthont.
 A DiP Design Passage egy barátságos kézműves-iparművész vásár, ahol színes kínálatban találhatóak meg  fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái egyaránt.

Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Sóskúton, az erdő és mező találkozásánál, rengeteg levendula és egy kecskefarm közelében épült fel a természetbe simuló, alacsony energiaveszteségű családi ház.

Képes adatbázis ajánló

Andrássy úti iroda - recepció

Andrássy úti iroda - recepció

Forrás: 
További információk