Ünnepi ínyencségek

Szerző: 
2015.12.24.
Szamos Gyöngypraliné

Egy rendkívüli desszert, egy kávékülönlegesség és egy exkluzív pezsgő Szilveszterre… azoknak, akik odafigyelnek a minőségre!

Szamos

A Szamos idén egy igazán nagy újdonsággal lepte meg a csoki szerelmeseit: a marcipánért rajongók mellett ezúttal azokra is gondolt, akik inkább a csupa csoki különlegességeket szeretik, ezért megalkotta a négyféle termékből álló Gyöngypraliné családot. A narancs-, meggy-, vaníliás karamell és édes-sós mandulanugát krémekkel töltött csoki golyók mellé a belga 70%-os, tej és fehércsokik egyedi párosítással kerültek kiválasztásra, miután a szakértő csokimesterek többszöri összekóstolás után megtalálták a legjobb kombinációkat.

A Szamos üzletekben szemenként is megvásárolhatjuk, összeválogathatjuk kedvenceinket, de ha igazán tetszetős ajándékot keresünk, akkor a legjobb választás a megújult stílusban készített díszdobozos kollekció.

 

Nespresso

A Nespresso számos ötletet kínál, melyek segítségével az ünnepek során meglepetést és örömöt szerezhetünk szeretteinknek. Ilyen például az All day Nespresso triopack – Téli kiadás, amely lehetővé teszi, hogy élvezhessük a finom kávéőrleményeket a nap bármely szakában. A csomag a nap indításához a gazdag és testes Fortissio Lungo-t, délutáni kávénak egy hosszan pörkölt Dharkan-t, estére pedig egy koffeinmentes Decaffeinato Intenso őrleményt kínál. Kényeztesse szeretteit a csomagoláson található ünnepi kávéreceptekkel!

All day Nespresso triopack – Téli kiadás

Ugyancsak remek ajándék lehet valamelyik limitált kiadású specialitás a kávé mellé, gyönyörű díszcsomagolásban: Carrés Amandes finoman ízesített mandulával és kandírozott gyümölcsös finomságokkal; Tejcsokoládé sós karamell darabokkal; Étcsokoládé karamellizált kakaóbabbal.

Kreinbacher

A somlói Kreinbacher Birtok alig több mint egy éve debütált Méthode Traditionnelle, palackban erjesztett és érlelt pezsgőivel és legkiválóbb tételük, a Prestige Brut nyáron már ezüstérmet hozott a Champagne és Pezsgő Világbajnokságról. Ez a 100% furmintból készített tétel decembertől magnum palackban is elérhető, sorszámozott palackban, egyedi fejlesztésű design csomagolásban.

Kreinbacher Brut Classic 2011 Magnum

A 1,5 literes méretnek nem az egyetlen előnye, hogy kétszer annyit tölthetünk ki a pohárköszöntőhöz vagy ünnepi koccintáshoz. A pezsgő magnum palackban egészen más fejlődési utat jár be a második erjedés és érlelés során, így végül még gazdagabb és egységesebb arcát mutatja. A Prestige Brut 2011 Magnum illata több mint három év seprőn tartást követően igazán kifinomult: virágok, lime és mangó, érintésnyi méz érződik. Lágy és elegáns karakter, krémes habzás jellemzi.

Kreinbacher Prestige Brut 2011 Magnum

 

A Tóth Project, Tóth László építészcsapata számára magától értetődő, hogy egy otthon külső és belső tereit teljes mértékben az építettő családra szabják, amihez szinte „bele kell bújni” az adott család életébe, hogy majdani lakóterük tökéletesen az ő kényelmüket szolgálja.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

A neves designer elárulta nekünk, hogy melyek a kedvenc tárgyai, milyen ékszereket, órákat, ruhákat visel, és milyen tervezői álmai vannak, amelyek még nem váltak valóra.

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

Képes adatbázis ajánló

Családi ház- tervező: Lima Design

Családi ház- tervező: Lima Design

Forrás: 
Lima Design