Iparművészet-design

Harry Thaler olasz tervező munkája ez a nagyon könnyű, egyedi formavilágú, elektromos kerékpár - LEAOS.

 

Az emberiség technikatörténete telis-tele van csodásnak tartott automata gépezetekkel, önműködő színpadi szerkezetekkel, előre programozott felhúzós vagy kézzel hajtott zenekeltő eszközökkel. Itt egy elképesztő változat napjainkból.

 

Egy a kreatív designt sem megvető magyar márka egyszerre környezet- és emberbarát megoldást kínál a lelkiismeret-furdalást és a szeméthegyeket egyaránt hizlaló csomagoláskérdésre.

Épphogy magunk mögött tudjuk a karácsonyt és kihevertük az óév búcsúztatását, már nyakunkon is van 2018, mely tálcán kínálja az vadonatúj, tiszta lapot, a lehetőségeket és az új kalandokat. Ezekkel a designer naptár-csodákkal  nemcsak ihletettebb, de valószínűleg sokkal szervezettebb is lehetsz!

Ökotudatos, trendi és mindenféle műfajhoz ért. Ezt tudja a Döbrentei tér közelében meghúzódó piciny, ám annál kreatívabb design boltocska, a Prezent.

Egy egészen kivételes metszetben találta meg a saját helyét a MAACRAFT márka: designvállalkozás és egyszersmind szociális műhely is. Unikális, minőségi és érzékeny.

 

Ez a kicsiny üzlet az igényes és ötletes meglepetéssel előrukkolni vágyó ajándékvásárlók Mekkája. Aki ide betér, biztosan nem megy haza üres kézzel, csaknem mindenkinek találhatunk kézzel készített, egyedi meglepetést – ez pedig így karácsony előtt határozottan fontos szempont, érdemes jól felvésnünk a memóriánkba az Artushkát mint lelőhelyet!

Az omladozó házfalakon, nyomasztóan szürke betonfelületeken megjelenő színes rajzok, üzenetek és sokszor művészi értéket is képviselő graffitik egy új generációját teszi lehetővé a SprayPrinter.

 

Ólomüvegbe zárt páfrányok, terráriumnyakláncban burjánzó Tillandsia, faágakból készült kiegészítők. A természet szeretetét és az etikus szemléletmódot ötvöző PLANTETHICS sokrétű termékpalettájának köszönhetően mindenki magán viselheti a környezet egy-egy üde színfoltját.

A CsillArt termékeivel hozhatunk igazán exkluzív, impozáns karácsonyi hangulatot otthonainkba. Ezeket a darabokat, családi ereklyeként fogják becsben tartani, s öröklődnek majd generációkon keresztül, azt hiszem :) !

Oldalak