DOT for You “Álom” notesz

Szerző: 
Forrás: 
DOT for You
2017.06.01.
“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A DOT for You egy magyar design-márka, melynek fő profilja prémium minőségű noteszek tervezése és kivitelezése. Legújabb terméküket Enyedi Ildikó “Testről és lélekről” című Arany Medve-díjas filmjéhez készítették a filmet forgalmazó Mozinettel közös együttműködésben.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A mozifilm bemutatását követően elsőként a film készítői és a szakmai közönség találkozhatott a füzettel, de a sokak számára meghatározó filmélményt ezentúl bárki hazaviheti magával, az “Álom” notesz formájában, amely megvásárolható DOT for You webshopján keresztül.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

„A tervezés során fontos volt, hogy olyan használati tárgyat hozzunk létre, mely nem csupán megjeleníti a film fontos szimbólumait, de esszenciálisan képes megragadni és átadni azt az üzenetet és érzést, melyet a filmvásznon láttunk. Éppen ezért - a film vetítési arányaihoz igazodva - döntöttünk a hosszúkás, fekvő forma mellett és jelenítettük meg a keménytáblás borítón az erdőt absztrakt, vonalkódot idéző formában. Ebbe a környezetbe helyeztük bele a szótlanul összetartó, álmaikban szarvasként létező főszereplőket.”

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A füzet menta színű vászonborítást kapott, volumenizált Munken papír került bele. Gerince szabadon látszik, elválik a könyvtesttől - kényelmesebbé téve ezáltal a notesz használatát. Arany prégelést kapott a szarvasbika agancsa és az erdő egy kiemelt része is.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

MÉRET | 9x16 cm, 80 üres lap, 160 oldal

 

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Vass László célja, hogy cipőivel és műtárgy kollekciójával is kitűnjön a többiek közül, majdnem fél évszázad után is új utakat keres, mindkét tevékenységét igazi szenvedéllyel és nagy szeretettel végzi.

Ciprusz Éva, a Duna Televízió műsorvezetője otthonában osztotta meg velünk gondolatait életről, sorsról, munkáról, emlékekről, érzésekről, térről és környezetről.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Képes adatbázis ajánló

Dfriends of Napi,	1965

Dfriends of Napi, 1965

Forrás: 
Lumas Galéria