DOT for You “Álom” notesz

Szerző: 
Forrás: 
DOT for You
2017.06.01.
“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A DOT for You egy magyar design-márka, melynek fő profilja prémium minőségű noteszek tervezése és kivitelezése. Legújabb terméküket Enyedi Ildikó “Testről és lélekről” című Arany Medve-díjas filmjéhez készítették a filmet forgalmazó Mozinettel közös együttműködésben.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A mozifilm bemutatását követően elsőként a film készítői és a szakmai közönség találkozhatott a füzettel, de a sokak számára meghatározó filmélményt ezentúl bárki hazaviheti magával, az “Álom” notesz formájában, amely megvásárolható DOT for You webshopján keresztül.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

„A tervezés során fontos volt, hogy olyan használati tárgyat hozzunk létre, mely nem csupán megjeleníti a film fontos szimbólumait, de esszenciálisan képes megragadni és átadni azt az üzenetet és érzést, melyet a filmvásznon láttunk. Éppen ezért - a film vetítési arányaihoz igazodva - döntöttünk a hosszúkás, fekvő forma mellett és jelenítettük meg a keménytáblás borítón az erdőt absztrakt, vonalkódot idéző formában. Ebbe a környezetbe helyeztük bele a szótlanul összetartó, álmaikban szarvasként létező főszereplőket.”

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A füzet menta színű vászonborítást kapott, volumenizált Munken papír került bele. Gerince szabadon látszik, elválik a könyvtesttől - kényelmesebbé téve ezáltal a notesz használatát. Arany prégelést kapott a szarvasbika agancsa és az erdő egy kiemelt része is.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

MÉRET | 9x16 cm, 80 üres lap, 160 oldal

 

A Design Hét Budapest kiemelt eseménye volt a holland sztárdesigner előadása, melynek során szóba került a luxus, önmagunk szüntelen meghaladása és egy titkos budapesti projekt is.

 

A kívül-belül letisztult megjelenésű családi házban keveredik a mai progresszív építészet a hagyománytisztelettel, érdekessége a hosszú, keskeny forma, és egy könyvespolc, amely 17 méteren szeli át a belső teret. 

A Kőszegen működő 120 éves nemezgyár nem csupán egy a sok kis textilterméket előállító üzem közül, hanem egy valóságos időgépbe oltott ékszerdoboz.

 

David Tajchman belga építész innovatív felhőkarcolót álmodott az ortodox építészeti stílusáról ismert Tel-Aviv központjába. A Gran Meditarreano terve a korszerű kivitelezés, letisztult megjelenés és sokrétű funkcionalitást ötvözi, így minden tekintetben a modern városi igényei szerint lett kialakítva.

 

Képes adatbázis ajánló

Santa Claus, Lappföld, Finnország

Santa Claus, Lappföld, Finnország

Forrás: 
Rovaniemi Tourism & Marketing Ltd