DOT for You “Álom” notesz

Szerző: 
Forrás: 
DOT for You
2017.06.01.
“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A DOT for You egy magyar design-márka, melynek fő profilja prémium minőségű noteszek tervezése és kivitelezése. Legújabb terméküket Enyedi Ildikó “Testről és lélekről” című Arany Medve-díjas filmjéhez készítették a filmet forgalmazó Mozinettel közös együttműködésben.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A mozifilm bemutatását követően elsőként a film készítői és a szakmai közönség találkozhatott a füzettel, de a sokak számára meghatározó filmélményt ezentúl bárki hazaviheti magával, az “Álom” notesz formájában, amely megvásárolható DOT for You webshopján keresztül.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

„A tervezés során fontos volt, hogy olyan használati tárgyat hozzunk létre, mely nem csupán megjeleníti a film fontos szimbólumait, de esszenciálisan képes megragadni és átadni azt az üzenetet és érzést, melyet a filmvásznon láttunk. Éppen ezért - a film vetítési arányaihoz igazodva - döntöttünk a hosszúkás, fekvő forma mellett és jelenítettük meg a keménytáblás borítón az erdőt absztrakt, vonalkódot idéző formában. Ebbe a környezetbe helyeztük bele a szótlanul összetartó, álmaikban szarvasként létező főszereplőket.”

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A füzet menta színű vászonborítást kapott, volumenizált Munken papír került bele. Gerince szabadon látszik, elválik a könyvtesttől - kényelmesebbé téve ezáltal a notesz használatát. Arany prégelést kapott a szarvasbika agancsa és az erdő egy kiemelt része is.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

MÉRET | 9x16 cm, 80 üres lap, 160 oldal

 

Magyarországon és a világ más tájain is egyre égetőbb gazdasági és szociális probléma a lakáshiány. A Kodasema nevű észt designcég erre adott válasza a KODA, amely egy rugalmasan alakítható, gyorsan és egyszerűen felhúzható, kis alapterületű mobilházikó.

A cseh szobrász erős társadalom és politikai kritikát fogalmaz meg alkotásai által, ami már nem egy ország felháborodását váltotta ki. Rózsaszínre festett tank, óriás fejű bébik, ánusz bejáratú galéria...

A cdc Ingatlan örökpanorámás, luxus kivitelezésű lakásokat kínál, festői környezetekben!

Sóskúton, az erdő és mező találkozásánál, rengeteg levendula és egy kecskefarm közelében épült fel a természetbe simuló, alacsony energiaveszteségű családi ház.

Képes adatbázis ajánló

Dior store Milánóban

Dior store Milánóban

Forrás: 
Alex Turco