DOT for You “Álom” notesz

Szerző: 
Forrás: 
DOT for You
2017.06.01.
“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A DOT for You egy magyar design-márka, melynek fő profilja prémium minőségű noteszek tervezése és kivitelezése. Legújabb terméküket Enyedi Ildikó “Testről és lélekről” című Arany Medve-díjas filmjéhez készítették a filmet forgalmazó Mozinettel közös együttműködésben.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A mozifilm bemutatását követően elsőként a film készítői és a szakmai közönség találkozhatott a füzettel, de a sokak számára meghatározó filmélményt ezentúl bárki hazaviheti magával, az “Álom” notesz formájában, amely megvásárolható DOT for You webshopján keresztül.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

„A tervezés során fontos volt, hogy olyan használati tárgyat hozzunk létre, mely nem csupán megjeleníti a film fontos szimbólumait, de esszenciálisan képes megragadni és átadni azt az üzenetet és érzést, melyet a filmvásznon láttunk. Éppen ezért - a film vetítési arányaihoz igazodva - döntöttünk a hosszúkás, fekvő forma mellett és jelenítettük meg a keménytáblás borítón az erdőt absztrakt, vonalkódot idéző formában. Ebbe a környezetbe helyeztük bele a szótlanul összetartó, álmaikban szarvasként létező főszereplőket.”

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

A füzet menta színű vászonborítást kapott, volumenizált Munken papír került bele. Gerince szabadon látszik, elválik a könyvtesttől - kényelmesebbé téve ezáltal a notesz használatát. Arany prégelést kapott a szarvasbika agancsa és az erdő egy kiemelt része is.

“Álom” notesz - DOT for You © Baglyas Erika

MÉRET | 9x16 cm, 80 üres lap, 160 oldal

 

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

Vészabó Noémi, kortárs festőművész, író, költő, Zsigmond Márta-médiadíjas főszerkesztő, műsorvezető, gondolkodó, Szász Endre motívumai után új életet adott az igazi hungaricumnak számító Hollóházi porcelánoknak.

Építészek és képzőművészek egyik legnagyobb kihívása olyan témát választani, amelyről nehéz lerántani a sablonosság rétegeit és új tartalommal megtölteni azt. Ilyen a karácsony, a fenyő témaköre is. Izgalmas alkotások képzőművészektől és építészektől.

 

Számtalan szép és dekoratív inspirációval találkozhatnak ma már azok is, akik úgy döntenek – gazdasági vagy környezettudatos megfontolásból – hogy nem szeretnének sem élő, sem pedig műfenyőt felállítani. Aki szíve szerint elkerülné a karácsonyi giccsözönt, azonban a karácsonyfa imitációjára mégis szüksége van a lelkének, megteremtheti azt egészen letisztult, kreatív módokon is – egyéni ízlése és pénztárcája szerint…

Képes adatbázis ajánló

Fekete Porcelánház, Budapest, Magyarország

Fekete Porcelánház, Budapest, Magyarország

Forrás: 
SCHÜLLER TSA Építésziroda Kft