Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól

Szerző: 
Forrás: 
panyizsuzsi
2016.12.20.
Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású design tárgyakkal is. Az ünnepi kollekció idén az apró DOTS karácsonyfákkal bővült.

A panyizsuzsi DOTS karácsonyfadíszek azoknak a régi üveg díszeknek a szellemiségét viszik tovább, amelyeket minden karácsony után selyempapírba csomagolunk és minden karácsonyfa díszítéskor áhítattal bontunk ki. Csodáljuk szépségét, csillogását, szeretjük a történetét. Ugyanakkor a panyizsuzsi karácsonyfadíszek nemes vonalvezetésűek, megjelenítik a márkára jellemző színeket és formákat. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

A karácsonynak minden pillanatát szeretem, de a legkedvesebb momentuma a családi karácsonyfa díszítés. Mindenképpen olyan karácsonyfadíszt akartam tervezni, amelyben visszaköszön a márkámra jellemző stílus, emlékezetes, nagyon szerethető és ugyanúgy ragyog a karácsonyfán, mint a gyertyaláng. – mondta el Zsuzsi a karácsonyfadíszekről. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsi 2007-ben készítette az első ékszereit. A hobbiból hamarosan vállalkozás lett és megalapította saját márkáját, a panyizsuzsit is. Üvegékszereire jellemző a nagyvonalú színhasználat és a letisztult, ugyanakkor nőies formavilág. Gyakran párosítja az üveget nemesfémekkel és 2013 óta az ékszerekhez használt fém alapok is saját tervei alapján készülnek (ezüst, arany és rózsa arany színben).

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

Az ünnepi hangulat a karácsonyi dekorációval kezdődik. Az IKEA és Villeroy&Boch idei kollekciójából válogattuk ki a legszebb díszeket, terítékeket, kiegészítőket.

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Képes adatbázis ajánló