Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól

Szerző: 
Forrás: 
panyizsuzsi
2016.12.20.
Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsit elsősorban ékszereiről ismerjük, azonban márkája, a panyizsuzsi rendszeresen jelentkezik limitált kiadású design tárgyakkal is. Az ünnepi kollekció idén az apró DOTS karácsonyfákkal bővült.

A panyizsuzsi DOTS karácsonyfadíszek azoknak a régi üveg díszeknek a szellemiségét viszik tovább, amelyeket minden karácsony után selyempapírba csomagolunk és minden karácsonyfa díszítéskor áhítattal bontunk ki. Csodáljuk szépségét, csillogását, szeretjük a történetét. Ugyanakkor a panyizsuzsi karácsonyfadíszek nemes vonalvezetésűek, megjelenítik a márkára jellemző színeket és formákat. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

A karácsonynak minden pillanatát szeretem, de a legkedvesebb momentuma a családi karácsonyfa díszítés. Mindenképpen olyan karácsonyfadíszt akartam tervezni, amelyben visszaköszön a márkámra jellemző stílus, emlékezetes, nagyon szerethető és ugyanúgy ragyog a karácsonyfán, mint a gyertyaláng. – mondta el Zsuzsi a karácsonyfadíszekről. 

Karácsonyfadíszek panyizsuzsitól - Fotó: panyizsuzsi

Panyi Zsuzsi 2007-ben készítette az első ékszereit. A hobbiból hamarosan vállalkozás lett és megalapította saját márkáját, a panyizsuzsit is. Üvegékszereire jellemző a nagyvonalú színhasználat és a letisztult, ugyanakkor nőies formavilág. Gyakran párosítja az üveget nemesfémekkel és 2013 óta az ékszerekhez használt fém alapok is saját tervei alapján készülnek (ezüst, arany és rózsa arany színben).

Ezen a hétvégén szombaton, 2017. június 24-én  kerül megrendezésre a második DiP Design Passage vásár, melynek a belváros szívében található Gödör Klub ad otthont.
 A DiP Design Passage egy barátságos kézműves-iparművész vásár, ahol színes kínálatban találhatóak meg  fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái egyaránt.

Október 6. és 15. között ismét megrendezésre kerül a Design Hét Budapest, melynek középpontjában 2017-ben a pályakezdés, a kis- és középvállalkozások állnak. Díszvendég országként a Dán Királyságot köszönti a fesztivál.

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Sóskúton, az erdő és mező találkozásánál, rengeteg levendula és egy kecskefarm közelében épült fel a természetbe simuló, alacsony energiaveszteségű családi ház.

Képes adatbázis ajánló

zuhanyzó

zuhanyzó

Forrás: 
Alex Turco