Limitált papírtermék kollekció a TATZ-tól

Szerző: 
2017.01.14.
PAPERWORKS by TATZ

Limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutat be az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka: a Paperworks brand kollekciójában különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk.

A Paperworks első papírtermék kollekciója a letisztult minimalizmus és a tradicionális mexikói “otomi” mintavilág megidézésének kettőségén alapul. A geometrikus alapformák és a stilizált állatmotívumok egyaránt gazdag szimbólumrendszerrel bírnak. A szimbolikus jelleg, az ellentétek egyensúlya és az egységes, következetes anyaghasználat teremti meg a kollekció karakterét. A természetesség és a minimalizmus a színekben és a kiválasztott anyagokban is fellelhető: a füzetek natúr barna kraft kartonból készült borítóin egy szín nyomással jelennek meg a különféle grafikai elemek.

PAPERWORKS by TATZ

A Paperworks első, limitált kollekciójában kétféle spirálfüzet, négyféle irkafüzet és kétféle jegyzettömb található. A füzetek elkészítésésnek minden apró fázisa – a borítók szitázása és a hátoldal aranyprégelt Paperworks logója, a kötészet, vagy akár csak a sarkak lekerekítése – kézi munkával és gondos odafigyeléssel készült.

PAPERWORKS by TATZ
PAPERWORKS by TATZ

 

It's Always Tea-Time címmel nyílt nemzetközi kiállítás a Deák 17 Galériában, ahol 18 ország illusztrátora mutatja be Alíz Csodaországban témájú művét.

A nemzetközi szinten elismert divattervező új területeken is kipróbálja alkotói kreativitását a divat mellett. Milyen tervei vannak? Miről szól regényének második kötete? Náray Tamással budapesti szalonjában beszélgettünk.

Az ünnepi hangulat a karácsonyi dekorációval kezdődik. Az IKEA és Villeroy&Boch idei kollekciójából válogattuk ki a legszebb díszeket, terítékeket, kiegészítőket.

A hideg, fémes csillogás óriási trend, nem csoda, hogy a divattervezők mellett a belsőépítészeti piac nagy gyártói is meglovagolták. A metál csempékkel egyszerre vihetünk fényűző ragyogást az enteriőrbe, miközben optikailag tágíthatjuk, világosabbá is teghetjük általuk a teret. 

Képes adatbázis ajánló

hotel fogadótér

hotel fogadótér

Forrás: 
Alex Turco