PaperSpokes biciklis ládák

Szerző: 
2016.02.17.
Paperspokes

Három fiatal magyar tervező újragondolta a biciklis szállítást, és a hagyományos kerékpárkosár helyett egy stílusos, időt álló, egyéni igényekhez alakítható ládát alkotott meg. A PaperSpokes [Papírküllők] már megvásárolható Indiegogo kampányukon.

Paperspokes

Az egyedileg gyártott, fényvisszaverős gumikötelekkel bármilyen tárgyat könnyedén és stabilan lehet rögzíteni a ládába és annak külső felületére is. A rögzítés segítségével biztonságosan szállítható bármilyen hétköznapi dolog, attól függetlenül, hogy bevásárlásból jövünk, kávét viszünk magunkkal, vagy épp munkába sietve a laptopunk van velünk.

Paperspokes

A ládák nem csak praktikusak, de valódi design kiegészítők is, aprólékosan megtervezett darabok. Olyan speciális fából készülnek, mely felületkezelés nélkül is ellenáll a napsütésnek és az esőnek egyaránt.

Paperspokes

A női tervezőhármas elmondása szerint a legnehezebb a megfelelő alapanyagok felkutatása, tesztelése volt, ami közel egy évet vett igénybe. A sok kísérletezés és a rengeteg prototípus kipróbálása után egy igazán gyönyörű és strapabíró különlegesség készült el.

PaperSpokes kampány: https://www.indiegogo.com/projects/paperspokes-weatherproof-wooden-bicycle-crates--2#/

A 10 dizájntermékkel megmutatjuk, hogyan lehet egy fogvájó, hámozó, alátét a konyhád legizgalmasabb darabja. Találd meg a kedvencedet!

Budapesten az eddigiektől gyökeresen eltérő, új lakóformát és az ezzel együtt járó, a szárazfölditől eltérő vízi életmódot álmodott meg Vági Oszkár és Cserháti Csinszka. 

Amikor bejönnek a többnapos őszi esőzések – hogyan védhetjük és díszíthetjük egyszerre a házat? A japánok remek megoldást találtak ki, hogy félelem helyett inkább ámulatba ejtsék a városlakókat: ez az "esőlánc", mely nem csupán egy egyszerű vízelvezető. Ez művészet és kultúra a javából - a mai technikákkal, ám a régi hagyományok nyomán...

Kínai egyetemisták zseniális projektje a szobabicikli, amely mosógép is egyben. A Bike Washing Machine, röviden b.w.m. névre keresztelt találmányt még nem dobták piacra, de talán nem kell rá sokat várni, hogy kipróbálhassuk a mosás új, sportos változatát, amihez nincs szükség áramra.

Képes adatbázis ajánló

Mannix Drive 8170 Los Angeles, CA

Mannix Drive 8170 Los Angeles, CA

Forrás: 
SCHÜLLER TSA Építésziroda Kft