Képzőművészet

Leonardo Ulian „technikai mandala” nevű sorozatában az elektronikus áramköröket mint egyedi tárgyak, műalkotások egyes elemeit jeleníti meg.

Rényi András záróelőadása előzte meg a Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) oklevélátadó eseményét a Magyar Nemzeti Galéria előadótermében, amelyet hetvenfős érdeklődő közönség követett.

David Zinn street art művész két évtizede teszi vidámabbá és színesebbé a járókelők életét krétával készített fantázialényeivel, kedves kis manóival, törpéivel és állatkáival.

Náray Tamás sokoldalú alkotói tehetségével, művészi érzékenységével a divattervezésen túl most a festményein keresztül találkozhatnak azok, akik ellátogatnak a Stanton Chase-ben megrendezett kiállítására.

Lenyűgöző fényfesztivál helyszíne volt a japán Kyoto, melynek során fénybe borult a világörökség részét képező, ősi Shimogamo szentély.

Sorra vesszük a magyar és külföldi művészek jóvoltából elkészült friss falfestményeket. A Színes Város Csoport fesztiválja idén a város és a víz tematikája köré szerveződött.

Bejelentették a világ legnagyobb fotóversenye zsűrijének összeállítását. A fennállásának 10. évfordulóját ünneplő Sony World Photography Awardsra jövő év januárjáig lehet még jeletkezni új kategóriákba is.

Augusztus 22-én 19:00 órakor nyílik Kőszeghy Flóra építész és tervező festészeti kiállítása a Szatyor Art Space Galériában. A kiállítás augusztus 24-ig tekinthető meg.

Európában egyedülálló, a fenntarthatóság és a környezettudatos gazdálkodás fontosságát szimbolizáló alkotás készült a Sziget fesztivál területén.

A 20. század egyik legismertebb avantgarde alkotójának élete nem tartott sokáig, ám aktív, termékeny művész volt, aki portréival örökre beírta magát a történelembe. 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Családi ház- tervező: Lima Design

Családi ház- tervező: Lima Design

Forrás: 
Lima Design