Múzeum

A programsorozat a design, a árgykultúra, az iparművészet és a divat kedvelőinek szól, akik az előadások alkalmával a legelismertebb szakembereket hallgathatják egy-egy izgalmas témát felölelve. 

Évek óta tartó munkálatok után csaknem 400 művet állít ki a Magyar Nemzeti Galéria az egyik legizgalmasabb kortárs magyar festőről, El Kazovszkijról. A tekintélyes anyag rendhagyó és személyes módon az idei év egyik legjobb kiállítása.

A hippi mozgalom újraértelmezésére és mai kontextusban való hatásvizsgálatára vállalkozik a Walker Art Center október végén nyíló izgalmas kiállítása, Minneapolisban.

Ez a futurisztikus tervezésű művészeti és kereskedelmi komplexum - Museum of Modern Art - tervezési fázisban van a Közel-Keleten.

A budapesti Ludwig Múzeum VÖRÖS HORIZONT címmel egy nagyon ritka gyűjteményt mutat be a volt szovjet területek műalkotásából. Történelmünket meghatározó évtizedek a képzőművészet nyelvén.

A Várnegyed egyik nem hivalkodó homlokzatú polgárházának különleges hangulatú barokk belső világa.

A Nagytétényi Kastélyban immár hagyománnyá vált, hogy iparművészek díszítik fel a külön termekben elhelyezett 28 karácsonyfát. Az ötlet világszerte egyedülálló, a fák pedig önmagukért beszélnek: egyediek, gyönyörűek és kreatívak. 

A Design Museum Holon 2010-ben nyílt meg, azzal a céllal, hogy a világ egyik vezető design és kortárs művészeti múzeuma legyen.

A Szépművészeti Múzeum hamarosan bezárja kapuit, előtte azonban még egy utolsó, csodálatos kiállítással várja a közönséget. 100 festő 178 alkotásán keresztül alakíthatunk ki egy  átfogó képet a 17. századi holland virágkorról, a legnagyobb mesterek festményein keresztül.  

A világ első víz alatti szoborparkja. Jason de Caires kőfiguráit a tengeri flóra és fauna építi a nagy kékség csendjében. 

Oldalak

Események

Képes adatbázis ajánló

Tantara Borkostoló Pavilon

Tantara Borkostoló Pavilon

Forrás: 
SCHÜLLER TSA Építésziroda Kft