Portré

Ötödmagával együtt képviselte hazánkat Piranban, beválogatták az újvidéki építész szalonra, és már nem csak a hazai építész lapok cikkeznek róla: ez az Artkazal panzió, az Artgroup építész csapat különleges munkája – melynek egyedisége abban rejlik, hogy - a szokásokkal ellentétben – az épület falai készültek nádból, nem pedig a teteje…

A Tóth Project, Tóth László építészcsapata számára magától értetődő, hogy egy otthon külső és belső tereit teljes mértékben az építettő családra szabják, amihez szinte „bele kell bújni” az adott család életébe, hogy majdani lakóterük tökéletesen az ő kényelmüket szolgálja.

„Valamikor a 90-es évek végén egy testvérpár, két fiatal, vidéki suhanc – Zoltán és Péter - édesanyjukat követve, mertek nagyot álmodni. Annak reményében, hogy a hazai lakástextilpiacon minőséget képviselve, a legnagyobb márkákat hozva új utat kövessenek… 

Somogyi Krisztina beszélgetett Haász Ferenc világítástervezővel, a Fény Mestere pályázat szakmai zsűritagjával.

Marcel Wanders, a világ élvonalbeli holland tervezője, akinek már mintegy 1900 különböző munkája látható, használható a világon, Budapesten járt, és elárulta, olyannyira izgalmasnak tartja fővárosunkat, hogy szeretne itt is új projekteken dolgozni.

Ionna Vautrin szerethető tárgyakat tervez, amelyek játékosságot és vidámságot visznek mindennapi életünkbe. A francia designer a Design Héten tartott előadása után osztotta meg velünk gondolatait.

Sikeres lakberendező, designerként szerzett ismertséget majd különleges ételreceptjei, a zsidó konyha, cukrászat étvágygerjesztő képei járták be az internetet, most megrendítő erejű első regénye után, októberben jelenik meg második kötete, és immár a harmadik regényén dolgozik.

Összetett vonalak, lágy formák, szebbnél szebb bőrök, kifinomult kompozíciója a REKAVAGO, ahol a cipő nem pusztán használati tárgy, hanem kifinomult eszköz. 

Kevés műsor él meg 5 évig a hazai médiapiacon, a Tűsarok ilyen. Mostanra már végérvényesen összefonódott Orosz Barbara nevével, aki producere, főszerkesztője, műsorvezetője és produkciós cégének vezetője egyszemélyben.

Számos fesztivált és zenei rendezvény sorozatot hozott létre, új zenekara a GENEAMUS ENSEMBLE letűnt idők és a mai kor zenei hangzásvilágával kísérletezik, ám úgy tűnik neve mindörökre a tekerőlant életre keltésével fonódott össze.

 

Oldalak

Események

Képes adatbázis ajánló

madeinhungary 2013
Forrás: 
madeinhungary 2013