Az indusztriális felhangokkal átszőtt minimál terek régi-új kedvence a cementburkolat. Mit tud ez a hűvös hatású, de nem rideg, letisztult és hatalmas, egybefüggő felületeivel lenyűgöző anyag?

 

Paul Coudamy francia építész egy különleges “Medvebarlang” irodát álmodott meg Párizsban. Vad, nyers, zegzugos belső tér, a természetre jellemző erőteljes dinamikával. Elfogadnál egy ilyen munkahelyet?

Fiatalos otthon a Városliget közelében, elegáns újlipótvárosi garzon, nagypolgári lakás modern köntösben, design lakás a belvárosban

A hatalmas üvegportálokkal határolt, fával borított hétvégi házat úgy tervezte meg Andrea Ocko, hogy teljesen beleolvadjon a gyönyörű folyóparti tájba.

Zala megye erdőségekkel borított, dombos táján, Lentiben terveztek egy otthonosan elegáns szállodát a meglévő gyógyfürdő mellé Medveczky Kazimir és Gothárd Erzsébet belsőépítészek. A bútorokat a Desidea szállította.

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

Zebramade egy design stúdió, mely a következő irányvonalakra fókuszál: belsőépítészet, kivitelezés, bútortervezés illetve -gyártás.

Az Archiplan Építész Iroda a múlt értékeinek megőrzésével, de kortárs szellemben újította fel a belváros szívében található századfordulós lakást.

Utazzon Zalakarosra és fedezze fel a világ legszebb tájainak enteriőrjeit a MenDan hotelben! A belsőépítészeti tervek és az új marketing koncepció a Myd-II. Belsőépítészeti Iroda munkája.

Somogyi Pál 2015 végén másodszor vehette át „Az év belsőépítésze” díjat, ez alkalommal a székesfehérvári Szent Gellért Hotel és Tanulmányi Házminden részletre kiterjedő, egységes építészeti és belsőépítészeti felújításáért.