Az idei évben, 2017-ben az iF Design Award-on kívül a KAZA Concrete TRE háromdimenziós, rendkívül dinamikus, hatszögletű csempecsaládja elnyerte a ' Design Award Winner 2017 Platinum díjat is. Nem is csodáljuk!

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

A Cersaie 2015 kiállításon a Sicis ismét bebizonyította, hogyan lehet a hagyományokat, a művészeteket és a luxust a legújabb innovációkkal ötvözni a ragyogó mozaikokban.

Kelet mesevilágát idézte fel a művészi mozaikokkal borított SICIS stand a Cersaie 2014 kiállításon.

 

A fürdőszoba a pihenésnek, a magunkra találás örömének, a megnyugvásnak, az intimitásnak és a felfrissülésnek a szigete. A fal- és padlóburkolást művészi szintre emelő olasz SICIS a fürdőszobák új vízióit alkotja meg a motívumokban gazdag színes mozaik elemekből.

A világhírű designer, Ingo Maurer által megálmodott Architects Paper tapéta különlegessége, hogy színes LED izzók százait rejti, melyek fényerejét és színeit kedvünk szerint állíthatjuk be.

Interjú Kauker Szilvivel álmokról, színekről, formákról. 

A német Vorwerk szőnyeggyártó cég Art kollekciójának különleges darabjait olyan világhírű designerek tervezik, mint Jean Nouvel, Ulf Moritz, Robert Wilson vagy Zaha Hadid. A prémium kategóriás, különleges minta-  és formavilágú szőnyegekkel lakások, irodák, szállodák padlóit és falait burkolják be mindenütt a világon.