Kortárs design, minőség, letisztultság, városi nomádok és egy plusz csavar- talán ezekkel a hívószavakkal lehet leírni a MÜSKINN táskák izgalmas karakterét, tervezőinek és viselőinek jellemét.

 

Sokan vannak, akik minden esetben az örök klasszikusokra szavaznak, kiváltképpen, ha olyan nagy, az egész téli időszakot meghatározó ünnepről van szó, mint a karácsony. Mások viszont bátran formálják a hagyományokat és teremtenek új tradíciókat. Ha kedvünk van hozzá, miért ne lehetne az ikonikus tűlevelűt is újragondolni egy kicsit?

Ez a kicsiny üzlet az igényes és ötletes meglepetéssel előrukkolni vágyó ajándékvásárlók Mekkája. Aki ide betér, biztosan nem megy haza üres kézzel, csaknem mindenkinek találhatunk kézzel készített, egyedi meglepetést – ez pedig így karácsony előtt határozottan fontos szempont, érdemes jól felvésnünk a memóriánkba az Artushkát mint lelőhelyet!

 

A fiatal tervező, Szegner Katalin idén ősszel indította útjára márkáját, az E'GNER-t. A táskák különleges anyagkombinációjába és tiszta formáiba rögtön beleszerettünk. 

Legtöbben a Porsche szót hallva egyből a luxusautóra gondolunk – holott a jellegzetes dizájnnal bíró kocsik csupán az egyik szegmensét jelentik a márka tevékenységének.

 

Gyönyörű, művészi Birdy kollekciójában a Kamchatka design tervezője, Schulteisz Márta Szabó Ágnes festő képeit alkalmazva, egyfajta crossover megoldást hozott létre a design, a divat és a képzőművészet között. 

Egy ikonikussá vált dal szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, mi azonban jobban értékeljük a kreatív koncepciók és izgalmas inspirációs háttér  kombinációjából születő ékszereket. 

Tommaso Caldera fiatal olasz designer tervezte ezeket a madárkalitkára emlékeztető, játékos lámpaburákat. Különlegességük, hogy a fényketrec miatt fényük egészen szabályos árnyékokat vet.

Ha szeretnél nyaranta egy kis mentát belerakni majd a limonádédba vagy a saját termesztésű paradicsomoddal gazdagítani a salátádat, de nincs szerencséd a növények nevelésében, akkor a Plantuit neked találták ki.

Limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutat be az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka: a Paperworks brand kollekciójában különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk.