Mint minden évben, idén is megszervezik a Mod'Art International Hungary divatiskola nagyszabású éves divatbemutatóját.

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Mod'Art International Hungary divatiskola. Ez alkalomból egy különleges divatbemutatóval készül az iskola vezetősége és diákjai.

A hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat döntőjén, a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén választották meg a legjobb regionális és hazai tervezőt.

Magyarország fejlődő divatéletének üdítő színfoltja a Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe, amely másodszor került megrendezésre. Horváth Dániel modell, divatrajongó blogger, alias Mr. Szakáll szemüvegén keresztül kísérhetjük végig az esemény hátterében zajló munkálatokat.

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

Halas Dóra és Nagy Fruzsina Tabu kollekció című extravagáns catwalk-koncertje közel 100 ruhával merül alá a tabuk világába a Trafóban.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Design és divat volt a két főtémája október 29-én az IDdesign partyjának, amelyet a jövő évi katalógus megjelenése alkalmából rendeztek a MAXCityben található megújult bemutatóteremben.

Álom és valóság mosódott egybe Náray Tamás F/W 2015-16 MEN/WOMEN bemutatóján, szeptember 17-én a Művészetek Palotájában. 

Június 12-én a MOME Textil Tanszékének Alap- és Mesterképzésén frissen végzett diákjai a Trafóban mutatják be diplomamunkájukat.