Djangotól a Balkánig – zenei utazás Európa tradicionális stílusain keresztül. Hazai zenekarok és a világhírű belga szinto cigány zenész családból származó Tcha Limberger közös koncertje várható szeptember 16-án.

Szeptember 12-13-án kerül megrendezésre a Gallery Weekend Budapest, mely izgalmas programokkal várja a kortárs művészet iránt érdeklődőket. Budapestet hétvégén ellepik az egymásra tromfoló érdekes kiállítások, tárlatvezetések, túrák, melyek a fesztivál keretében mind ingyenesen tekinthetőek meg.   

Két újdonsággal várják idén a fesztiválozókat Tihanyban július 22. és 25. között.

A sátor már nem csak egy mobilis menedék, ezt a nagyszerű találmányt is elérte a design kreatív vonala.  Hét kedvencet mutatunk be a sztárok és a szakma által is annyira favorizált FieldCandy variációk közül. 

Két remek kultúrális program is vár minket május 16-17-én a fővárosban. 

A Monte Piana gyönyörű hegygerince felett már harmadjára rendezték meg a Highline fesztivált Olaszországban. Az idő csípős, nem könnyű eljutni oda, de van sör(!)  és az élmény felejthetetlen. 

Igazi remekművek születtek az Alice Csodaországban tematikájú torta design versenyen az első SütniCake Sütemény és Tortafesztiválon, amit november 8-9. között láthatunk az Iparművészeti Múzeum aulájában.

November 8-9. között igazi desszertszalonná alakul az Iparművészeti Múzeum aulája, az első SÜTNICAKE Sütemény és Tortafesztivál helyszínén.

Élénk színek és fiatalos dinamizmus: a nyári fesztiválhangulat inspirálta a Delacier és Vikman Anna közös ékszer- és sportos ruha kollekcióját. 

Ismét a Monostori Erődbe költözik Magyarország legnagyobbsztármentes 

kisfesztiválja, a Mediawave.