A különlegesen ízletes Sonja Adler babák, azaz nemzeti viseletekbe öltöztetett üvegekbe zárt sütemények kiállítását és árverését nagy sikerrel rendezték meg 2016. augusztus 18-án a HILL Bowling klubban és étteremben.

A Karton Galéria izgalmas kiállítása megmutatja, hogyan válnak a Sonja Adler sütemények valódi műtárgyakká Szász Károly alkotásaiban. 

A Threadless a világ első közösségi pólótervező csapata, népszerűségüket kihasználva 2009-ben a kreatív srácok úgy döntöttek, hogy a pólókat "életre keltik" sütik formájában és az ehető művészetet is felkarolják. 

Mivel koccintsunk az Ó év búcsúztatásakor és mivel köszöntsük az Új évet? Az italgyártók ilyenkor előszeretettel jelennek meg exkluzív kiadású italokkal, csak győzzük kiválasztani a kedvencünket. 

Caitlin Levin és Henry Hargreaves fotóművészek szenvedélyes utazásai rendhagyó térképek elkészítését ihlették: minden új helyen megfigyelték a kultúrát, amelyhez persze az étel-kultúra is hozzá tartozik, és ennek alapján ételtérképeket készítettek.