Az olasz AIM Studio kreatív, ugyanakkor elegáns otthont álmodott meg Milánó egyik régi irodaházában.

Paul Coudamy francia építész egy különleges “Medvebarlang” irodát álmodott meg Párizsban. Vad, nyers, zegzugos belső tér, a természetre jellemző erőteljes dinamikával. Elfogadnál egy ilyen munkahelyet?

A Haworth bemutatta az irodabútorok Kölnben megrendezett nagy seregszemléjén, az Orgatec kiállításon, hogy milyen design-gondolkodás rejlik az inspiráló és produktív terek és helyek kialakítása mögött.

A Tasting Szalon multifunkciós tere az optimális megvilágítással – Rio Lámpastúdió - kiváló helyszín a bor- és pezsgőkészítés hagyományait képviselő és felelevenítő Kreinbacher finom nedűinek megkóstolásához, valamint a jó hangulatú kereskedelmi tárgyalásokhoz.

Az új Fern irodaszék a szegmentált háttámlának köszönhetően megfelelő támaszt nyújt az egész hátnak, ugyanakkor folyamatosan követi a székben ülő mozgását, oldalirányban is.

A Steelcase egyik brandje, a Coalesse, amelynek központja San Franciscóban található, a világ neves designereivel tervezteti a munkavégzés új trendjeit követő kényelmes, „crossing-over” ülőbútorait, amelyek egyaránt használhatók otthon, a munkahelyen vagy közösségi terekben.

Az Év Irodája első helyezettje és különdíjasa lett 2015–ben a páratlanul elegáns és egyben funkcionális Waberer iroda.

Egyedi és igen hatékony megoldások kicsi, ám funkcionális és dinamikus térmegoldásokra - irodákba, vagy ifjúsági szobákba tökéletes opció.

A hetedszerre megrendezésre kerülő verseny a munkavállalói márka építéséről, vagyis az employer brandingről szól a hosszú távú értékek megőrzésén keresztül. Idén kilenc kategóriában indulhatnak a nevezők, a jelentkezési határidő: november 30.

A Haworth Hungary új bemutatótermében a látogatók saját maguk tapasztalhatják meg milyen érzés egy barátságos és organikus munkakörnyezetben dolgozni.