Kozlik Zoltánnal, a WeWood hazai képviselőjével beszélgettünk órákról, stílusról, valamint a divat és a környezetvédelem lehetséges összefonódásáról.

 

Karizmatikus formák, értékálló anyagok, különleges szerkezetbe zárva: az MB&F Horological Machine N°8 órákat a Can-Am versenyautók inspirálták!

Hihetetlen erő és dinamizmus, és páratlan stílus jellemzi az új Cartier órákat, melyeknek komoly múltja, történelme van. Legújabb, 2016-os modelljeiken a Föld és a Hold mozgását, és anyagát is megjelenítik a lápisz lazuli és a meteorit kövekből készült számlapokon…

A TimeWalker a Montblanc modern, városias kinézetű sorozatai közé tartozik – ebből készült most egy limitált széria.

A teljes Apple Watch és Watch Sport kollekcióval indította január 31-én Magyarországon az Apple okosórájának árusítását az iCentre üzlethálózata Budapesten. 

A svájci Mondaine márkának köszönhetjük ezt az elegáns karórát, ami a Helvetica betűtípus előtt tiszteleg.

Ezeket a gyönyörű és letisztult, fából és bőrből készült karórákat az Analog Watch készíti.

A világirodalom remekművei közé tartozik Antoine de Saint-Exupéry A kis herceg című műve. Ennek állít emléket egy különleges karóra.

Ha egy több, mint 20 ezer dolláros óráról hallunk, általában arra gondolunk, hogy rengeteg számlapot, mutatót és kereket látunk majd. A Ressence órájánál erről szó sincs.

A nagy kánikulában nehéz izgalomba jönni egy hőmérsékletjelző karórától – pedig a Kamawatch órája nem a hőmérőt akarja helyettesíteni.