Az olasz AIM Studio kreatív, ugyanakkor elegáns otthont álmodott meg Milánó egyik régi irodaházában.

Luxus a Lipótvárosban, pazar kényelem a Duna parton, családi ház a tóparton, otthon Wekerlén, többgenerációs ikerház.

Egy élhető, modern otthon páratlan panorámával, egy csillogó ékszerdoboz, és egy csúcstechnológiával felszerelt luxuslakás, mindhárom ingatlan Budapest szívében.

Gyönyörű helyen, Svédország egyik legmagasabban fekvő városában, Göteborg környékén található ez az emeletes ház, amelynek szépen felújított loft lakásába szerettünk most bele.

Álomból valóság? Nagypolgári luxus otthonok Budapesten, a Belvárosban, és egy letisztult, modern lakás a Király utcában.

Varsóban található a világ legkeskenyebb lakása, mely a város történelmére, építészetére reflektálva fészkeli be magát két épület között a művészetbe a maga 122 cm-es átlagszélességével.

Az ökokapszula nap- és szélenergiával működik, könnyedén szállítható és egy hotelszobának megfelelő kényelemmel és dizájnnal rendelkezik. 2016-tól bárki megrendelheti ezt a rezsimentes öko lakást. 

New York City csordultig van teli nevetségesen kicsi, esetlen alakú lakásokkal. Ezért is van itt szükség még a szokásosnál is nagyobb kiváló képzelőerőre és kreativitásra, hogy ezekből ne csak élhető, hanem valóban kívánatos, ízléses otthon válhasson.

Nagypolgári luxus a belvárosban, hófehér, tiszta terek panorámával, felújított villaépület a Rózsadombon és gellérthegyi nyugalom klasszikus stílusban.

A Marina parti lakásba bekúszik a folyó és a part természeti elemeinek szín- és formavilága, folytonosságot teremtve a külső és a belső világ között.