Ütős, extravagáns, látványos darabok, melyekbe nem mindig esik jól beleülni, ám kétségkívül mutatóssá, egyedivé varázsolnak szinte bármilyen enteriőrt. A világ neves tervezőinek kiállítóitól, a Salon del Mobile 2017 anyagából szemezgettünk ismét. A kanapés összeállítások után ezúttal a székeké a főszerep… 

Az olasz AIM Studio kreatív, ugyanakkor elegáns otthont álmodott meg Milánó egyik régi irodaházában.

Az Armani és az Ernestomeda exkluzív kínálatából szemezgetünk.

Már javában zajlanak a divathetek. A sort New York nyitotta, ám ezután Európáé a főszerep: London, Milánó és végül Párizs néhány hétre a divathetek lázában ég. Cikkünkben rengeteg izgalmas információt találsz a divathetek történetéről.

Bemutatkozott a Lift-Bit - a világ első internetes kanapéja. Az elképesztő újdonságot a nemzetközi dizájn és technológia fejlesztéseinek segítségével Carlo Ratti Associatit és a Vitra közösen hozták létre.

A CasaVitra épületében a Vitra Home kollekció mesés tárházát tekinthettük meg Milánóban, és a Vitra Colour & Material ideiglenes könyvtárában is elmerülhettünk egy kis időre a színek, anyagok és textíliák sokszínű, változatos világában…

A Vitra az idén két helyszínen is képviseltette magát Milánóban. Újdonságaikat a nagy Milánói Bútorvásáron, a Salon del Mobile standján lehetett megtekinteni…

Eurocucina kiállítás, 2016 Milánó… Vajon a nagy konyhaóriások – a Bosch, a Miele és a Whirlpool – miképpen ajánlják beilleszteni otthonunkba és mindennapjainkba a legmodernebb, integrált konyhatechnológiát?

Raffaellótól Schieléig – Remekművek a budapesti Szépművészeti Múzeumból címmel látható kiállítás Olaszország egyik legfontosabb kiállítóhelyén, a milánói Palazzo Reále-ban, szeptember 17-től jövő év februárjáig.

A 2012-ben elhunyt híres olasz építésznőről, Gae Aulentiről elnevezett tér Milánó modern építészeti központja. Itt található a város legmagasabb épülete, a közelében pedig a Bosco Verticale, azaz Függőleges Kert izgalmas lakóegyüttese.