A már ismert, népszerű hazai divattervező csapat, a NUBU 2014-ben alapította NUDE by NUBU almárkáját, amely a letisztult, kortárs darabokat kedvelő városi fiatalok számára készít ruhákat és kiegészítőket. Kollekciói jó minőségű anyagokból készülnek, a funkcionalitást és a harmóniát szem előtt tartva.

Mint minden évben, idén is lesznek Nyitott Stúdiók a Design Héten divat témában is, amikor is a tervezők és márkák betektintést engednek a műhelyük, stúdióik működésébe.

Mint minden évben, ezúttal is fantasztikus nyári kollekciókat találunk a magyar divattervezők háza táján, ám mindig vannak olyan darabok, amelyekbe első látásra, maradéktalanul és visszavonhatatlanul beleszeretünk.

Cikksorozatunk harmadik részében a Toni&Guy Fashion Week Budapest legmerészebb színeket felvonultató bemutatói, a Je Suis Belle és Kata Szegedi kerülnek sorra.

Hat hazai márka mutatta be őszi-téli kollekcióját szombaton a Dorottya Palotában. Szegedi Kata, Nubu,  Je suis belle, Anda Emília, Nanushka és végül a Use Unused vonultatta fel az elkövetkező szezon darabjait, mi pedig összegyűjtöttük a kedvenc szetteket a kifutóról.