Az Adidas és Stella McCartney első kollaborációja 2005-ben jött létre. Az angol tervezőnő és a német sportmárka azóta is rendületlenül dobja piacra a kollaborációból született kollekciókat.

Supermannek és Csodanőnek könnyű formában maradni. Mindenki másnak keményen meg kell dolgoznia az egészségéért. A Sportkártyával azonban fejest ugorhatsz a változatos mozgás adta örömökbe.

A hatalmas és páratlan edzőteremben minden egyes négyzetméter a design előtt tiszteleg.

A hosszú téli sétáknak és a sportos kalandoknak is tetőtől talpig stílusosan vághatunk neki, így még a síelés, snowboardozás és a szánkózás is jobban esik.

Az V. kerület Széchenyi utcai buszmegállóban várakozók – ha úgy tartja kedvük – tekerhetnek egyet a megálló mellett felállított szobakerékpárok valamelyikén.

A Lexus elkészítette a Slide névre hallgató lebegő légdeszkát, amit a Vissza jövőbe második részében láthattunk.

A Monte Piana gyönyörű hegygerince felett már harmadjára rendezték meg a Highline fesztivált Olaszországban. Az idő csípős, nem könnyű eljutni oda, de van sör(!)  és az élmény felejthetetlen. 

Szaunázni szeretne az erdőben, az irodaház tetején, vagy irodát, tárgyalót szeretne telepíteni a kertben, az irodaház parkjában, esetleg borkóstolót szervezne a városka főterén? A VARIQ luxuskabinjai számtalan variációban készülnek a funkciónak, az egyedi igényeknek megfelelően.

A tavasz közeledtével egyre nagyobb a motiváció és egyre több az elhatározás a testmozgásra. 

Divat- és sportőrültek figyelem! A Chanel szörfdeszkái nektek készültek. A divatház kreatív igazgatójától, Karl Lagerfeldtől nem állnak messze az ehhez hasonló húzások, bár ez esetben úgy gondoljuk, a végeredmény valóban "trés chic".