A fény maga az élet, mely nem csak életritmusunkat szabályozza, de hangulatunkat is. Mindig is pozitív jelentéssel bírt, a sötétség ellenpontjaként, mely ellen folyamatosan küzdünk egész létünk során.

 

Az olasz NEMO lámpái a modern és a kortárs design igazi ikonjai, amelyek a jelenkor neves designereinek, illetve a design egykori nagy Mestereinek tervei szerint készülnek. A Nemo lámpákról több információt a Desidea bemutatótermében kaphatnak az érdeklődők.

A Tasting Szalon multifunkciós tere az optimális megvilágítással – Rio Lámpastúdió - kiváló helyszín a bor- és pezsgőkészítés hagyományait képviselő és felelevenítő Kreinbacher finom nedűinek megkóstolásához, valamint a jó hangulatú kereskedelmi tárgyalásokhoz.

MEGJELENT és már MEGRENDELHETŐ a BOOK OF DESIGN, a design könyve, amely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből mutat be válogatást 412 oldalon, 755 látványos fotóval illusztrálva.

Héder János, aki feleségével Zoltai Judittal alapította az Inarchi és a Manooi cégeket, belsőépítészként diplomázott a MOME-n, majd a belsőépítészeti munkáin belül egyre nagyobb szerepet kapott a fénytervezés. Ma már a fény misztikumát kiemelő kristályokból megalkotott Manooi csillárok a világ minden pontján örömet visznek az emberek életébe.

Szép enteriőrben, egy jól megválasztott lámpa... méltán a helyiség éke lehet. Egy stílusban illő dizájner darab melegséggel, és extra látvánnyal töltheti meg a teret, ahol még a téli szürkeség sem lelombozó, sőt!

Látni és látszani – kevés közlekedési eszköz van, amelynél fontosabb lenne ez, mint a kerékpár, amelynek kivilágítása sokszor hagy maga mögött kívánnivalót.

A stuttgarti Das Gerber bevásárlóközpont belsőépítészei az áruház belső terét úgy alakították ki, hogy vásárlás közben úgy érezhetjük, mintha egy hatalmas űrhajó belsejében sétálnánk.

A Goldberger Textilipari Gyűjtemény megújult terei modern formanyelvet használva utalnak a régi ipari környezetre, miközben új tartalommal töltik meg az egykori gyárépület falait. 

A Vass Cipő új üzletének magas színvonalú belsőépítészeti kialakítása a világ bármely nagyvárosában méltón képviselné Vass László szellemiségét, amellyel a cipőkészítést az évszázados hagyományok megőrzésével és megújításával nemzetközi rangra emelte.