Divat-Ékszer

 

„Identitás & Image” -  ZEMA!  Bemutatták a népszerű magyar ékszermárka saját tervezésű és kivitelezésű kollekcióinak legújabb darabjait. A tervező hű maradt ideológiájához, mellyel múltunk értékeit őrzi és adja tovább a jelenkor generációjának.

 

A kollekció a 20. századi  orosz  festőművész,  Malevich  emberalakjait  használja  előképnek:  az  élesen  feldarabolt  sziluettek a teljes absztrakció útján meginduló festészet emberábrázolásait idézik.

 

 
Az IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója a minimalizmus és a praktikum összhangját teremti meg. A márka alapértékeihez hűen az örök érvényű ruhatár kialakítására törekszik.
A kísérletező , mégis választékos alapanyagokkal dolgozó, a letisztult szabásvonalakat kedvelő, finom modernitást, eleganciát és kifinomultságot képviselő márka legfrissebb kollekciója bemutatkozik!
 

 

Új handmade üzlet nyílt Budapest szívében! A Manka, mely már másfél hónapja áll nyitva a művészet és design szerelmesei előtt. E kedves kis kézműves kuckó, két kreatív embernek köszönheti születését, Horváth Mónika grafikus és férje, Kulcsár István személyében.

 

Tomcsányi Dóri divattervező egyedi grafikája jelent meg a Somersby limitált kiadású különleges üvegein. A Somersby és a tervező együttműködéséből egy igazi nyári hangulatú design született.

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen.