Ékszerdoboz

Egy ékszer számos módon fejezheti ki az egyéniségünket, attól függően, hogy illesztjük bele az öltözékünkbe. Belesimulhat a megjelenésünkbe stabil egységességet mutatva, vagy alkothatunk kontrasztot is, hogy a kiegészítő választásunk dinamikus párbeszédbe kezdjen a szettünk többi darabjával.

A Cifra Design tervezőjének bátyjaSzakács Barnabás -Lépték-Terv Tájépítész Iroda- találmányát felhasználva egy egészen különleges ékszerkollekcióval rukkolt elő decemberben. Bemutatkozik a VIAPLANT, ahol a természet a maga közvetlen natúrságában találkozik a designkiegészítők világával.

 

A könyvek történetei élnek tovább a londoni Jeremy May fantasztikus ékszereiben, melyek egyedülálló módon könyvlapokból készülnek.

Zsana elemi erővel vonzódik az ékszerekhez, s készíti őket, olyan egyedi technikával, mint senki más! Különleges és bonyolult módszere miatt, egyelőre nem kell attól tartania, hogy bárki is másolná a termékeit.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

 

Kaczúr Alexandra, divat és stílustervezőt, reformert kérdezem pályálya útjáról, csodás alkotásairól, melyeket sujtás technikával készít. Ruháival és ékszereivel, egy modernebb köntösbe bújtatva és a hagyomány értékeit is fenntartva teszi hordhatóvá, sőt divatossá a mai kor embere számára is ezt nagyon látványos és sokrétű technikát.

Egy ideje figyelgetjük az eVe by Eva Remenyi ténykedéseit, a magyar ékszermárka ugyanis rövid idő alatt jelentős sikereket ért el a hazai piacon. 

 

Rendkívüli formatudatosság és a minimalizmus sallangmentes időtlensége – röviden így foglalható össze Mikó Krisztina ékszermárkájának koncepciója.

 

Egy ikonikussá vált dal szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, mi azonban jobban értékeljük a kreatív koncepciók és izgalmas inspirációs háttér  kombinációjából születő ékszereket. 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'
haj: Foki Zsófi
smink: Kánnai Piroska
modell: Navarette Noémi

Forrás: 
DORAWYN