A tudomány ékszerekben

Szerző: 
2016.09.08.
Sommersault 18:24 - A tudomány inspirálta ékszerkollekció

Amerikai tudósok ékszermárkát hoztak létre azzal a céllal, hogy terjesszék a tudományba vetett hitüket. Az ékszerkollekció darabjait a tudomány apró csodái inspitálták.

A Sommersault 18:24 ékszermárka kollekciója olyan gyűrűkből, nyakláncokból, medálokból és mandzsettgombokból áll, amelyeket a DNS, az idegszálak, a hormonok, a mikroszkópok, vagy éppen a szívdobbanás inspiráltak. A kollekció minden darabja három anyagból (és ezáltal színben) érhető el: arany, ezüst és réz.

Dopamin gyűrű
Neuron medál
Szívdobogás nyaklánc
Oxytocin nyaklánc

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist