A tudomány ékszerekben

Szerző: 
2016.09.08.
Sommersault 18:24 - A tudomány inspirálta ékszerkollekció

Amerikai tudósok ékszermárkát hoztak létre azzal a céllal, hogy terjesszék a tudományba vetett hitüket. Az ékszerkollekció darabjait a tudomány apró csodái inspitálták.

A Sommersault 18:24 ékszermárka kollekciója olyan gyűrűkből, nyakláncokból, medálokból és mandzsettgombokból áll, amelyeket a DNS, az idegszálak, a hormonok, a mikroszkópok, vagy éppen a szívdobbanás inspiráltak. A kollekció minden darabja három anyagból (és ezáltal színben) érhető el: arany, ezüst és réz.

Dopamin gyűrű
Neuron medál
Szívdobogás nyaklánc
Oxytocin nyaklánc

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

Forrás: 
Piaget