Ezüst kollekcióval újult meg a Vadjutka márka

2017.03.08.
Vadjutka ezüstékszerei

A Vadjutka márka az utóbbi hónapokban új ezüstékszerekkel bővült.

Vadjutka - Wild Judit

Wild Judit,- akitől eddig a  Vadjutka ékszerekként bohém színes divatékszereket ismerhettünk meg – letisztult formavilágú, de ugyanakkor kísérletező, játékos ékszerstílussal egészítette ki a már meglévő kollekciót. Az új vonal hangsúlyozza az ezüstöt mint anyagot, egyidejűleg idézi a megszokott „Vadjutkás” világot. Judit számára az ékszerek érzelmi, sőt akár spirituális üzenete legalább annyira fontos mint a design.

Az ékszerek történeteket mesélnek, ezzel érzelmeket ébresztenek. Az ezüst remekül hordozza a jelentéseket, harmonikusan jeleníti meg az akár ősi, vallási motívumokat. Ugyanakkor az ezüst ékszerek nem szakadnak el a Vadjutka stílustól, hovatovább letisztult formavilágukkal, minőségi anyagaikkal azt tovább hangsúlyozzák.  A Vadjutka márka eddig is figyelt arra, hogy a hagyományos ékszer funkciókon kívül újszerű megoldásokat adjon a vásárlóinak,- pl. az alternatív kokárdák -, a Vadjutka ezüst kollekció üdítő kivételként a férfiaknak is kínál izgalmas darabokat.

Elérhetőségek:

* * * *
web: http://vadjutka.hu
shop: http://vadjutka.hu/shop
silver works: http://vadjutka.etsy.com
facebook: http://www.facebook.com/vadjutka.design

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy