Ezüst kollekcióval újult meg a Vadjutka márka

2017.03.08.
Vadjutka ezüstékszerei

A Vadjutka márka az utóbbi hónapokban új ezüstékszerekkel bővült.

Vadjutka - Wild Judit

Wild Judit,- akitől eddig a  Vadjutka ékszerekként bohém színes divatékszereket ismerhettünk meg – letisztult formavilágú, de ugyanakkor kísérletező, játékos ékszerstílussal egészítette ki a már meglévő kollekciót. Az új vonal hangsúlyozza az ezüstöt mint anyagot, egyidejűleg idézi a megszokott „Vadjutkás” világot. Judit számára az ékszerek érzelmi, sőt akár spirituális üzenete legalább annyira fontos mint a design.

Az ékszerek történeteket mesélnek, ezzel érzelmeket ébresztenek. Az ezüst remekül hordozza a jelentéseket, harmonikusan jeleníti meg az akár ősi, vallási motívumokat. Ugyanakkor az ezüst ékszerek nem szakadnak el a Vadjutka stílustól, hovatovább letisztult formavilágukkal, minőségi anyagaikkal azt tovább hangsúlyozzák.  A Vadjutka márka eddig is figyelt arra, hogy a hagyományos ékszer funkciókon kívül újszerű megoldásokat adjon a vásárlóinak,- pl. az alternatív kokárdák -, a Vadjutka ezüst kollekció üdítő kivételként a férfiaknak is kínál izgalmas darabokat.

Elérhetőségek:

* * * *
web: http://vadjutka.hu
shop: http://vadjutka.hu/shop
silver works: http://vadjutka.etsy.com
facebook: http://www.facebook.com/vadjutka.design

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Estélyi ruha kollekció

Estélyi ruha kollekció

Forrás: 
Daalarna