Identitás & Image - Bemutatták a ZEMA legújabb kollekcióját

Szerző: 
2018.06.06.
„Identitás & Image” - ZEMA

 

„Identitás & Image” -  ZEMA!  Bemutatták a népszerű magyar ékszermárka saját tervezésű és kivitelezésű kollekcióinak legújabb darabjait. A tervező hű maradt ideológiájához, mellyel múltunk értékeit őrzi és adja tovább a jelenkor generációjának.

„Identitás & Image” - ZEMA

A ZEMA egy Pálházán működő családi vállalkozás, manufaktúra, mely porcelánékszert és más porcelán tárgyakat készít az exkluzív, egyedi tervezéstől az egyszerűbb kategóriáig. 2014-ben a ZEMA márka porcelán ékszerei Nemzeti Érték címet kaptak.

A kultúra és a hagyományok fenntartásának pártfogójaként a népi motívumok sem hiányozhattak a márka bemutatójáról.A tradicionális kollekció színesedő termékpalettájának legújabb darabjai között székely írásos, palóc, illetve sárközi ornamentumokkal találkozhattunk.

 

„Identitás & Image” - ZEMA

 

A kézi megmunkálás értékén túl az ékszerek exkluzivitását tovább növeli a dekoráláskor használt 21 karátos arany és a 23 karátos platina. A ZEMA dekorációi sokrétűek, a tradicionálistól az art deco-n és szecesszión át a barokkig.

 

ZEMA
„Identitás & Image” - ZEMA

 

A ZEMA ékszermárka bemutatóján idén sem volt hiány az egyedi tervezésű, eklektikus darabokból, hungarikumokból és sztárvendégekből. Keresztes Ildikó, Kovács Katalin, Tallós Rita, Laky Zsuzsi és Vincze Lilla is a kifutó sztárjai voltak a híres magyar brand eseménydús rendezvényén, amely mesébe illő környezetben, a Vajdahunyad várában került megrendezésre.

 

 

A 2018-as tavaszi-nyári kollekció sokféle darabot kínál a szolidan nőiestől az egészen impozánsig, így mindenki találhat magának való ékszert a márkánál. A jól ismert klasszikus és tradicionális ékszercsodák megújuló darabjai mellett, két teljesen új kollekcióval az ŐSERŐ, illetve a Liszt Ferenc, Kodály Zoltán és Bartók Béla ihlette Nyári Szimfónia fantázianévre keresztelt zenei gyűjtemény alkotásaival is megismerkedhettünk. 

 

„Identitás & Image” - ZEMA

 

„Identitás & Image” - ZEMA

 

Fotó galéria: „Identitás & Image” -  ZEMA

 

Az ŐSERŐ fantázia nevet viselő új vonal komplex módon hangsúlyozza a magyarság származását és identitásának erejét. Az ékszereket az ősi elemek színei, a régi korok formavilága, szikrázó jegyek és a kifinomultság jellemzi.

 

„Identitás & Image” - ZEMA

 

Származásom, őseim kutatása közben jött az ötlet, az inspiráció, ennek a kollekciónak a megalkotására, így ennek színvilágát ezúttal a négy fő elem - a négy ősi erő - a Föld, Tűz, Víz és a Levegő határozzák meg.” – mondta el Papp Erzsébet, a kollekció megálmodója.

 

„Identitás & Image” - ZEMA

 

 

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

A DORKO egy régi magyar márka, ami sokáig háttérbe szorult a nyugati márkák megjelenése miatt, de most újra hódítani kezd, és megnyitotta első önálló üzletét.

Képes adatbázis ajánló

Poisonist táska

Poisonist táska

Forrás: 
Poisonist