Új szerelem: Birigitta Barczi Jewellery

Brigitta Barczi Jewellery

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen. 

Bárczi Brigitta 2014-ben alapította a nevét viselő márkát. Ékszerei feltűnőek, színesek, néha bohók, eklektikusak. Az egy-egy darabon belüli ellentétekből - ami általában a színek és különböző anyagok kombinációjában mutatkozik meg - válik egy ékszer egésszé, különlegessé. Fő alapanyag a fonal és a fém, amely általában sárgaréz. Ezeket valódi ásványokkal és féldrágakövekkel társítja a tervező, de szívesen használ még natúr fa gyöngyöket, melyek tökéletes kontrasztot adnak a fényes színes ásványok és fémek mellett. A hamarosan megjelenő 2017 Tavasz/Nyár kollekcióban marad az eddig megszokott stílus, és a látványos statement darabok. Még nagyobb hangsúlyt kap a fém, az egyedi kézzel készült fém alkatrészek, foglalt kövek, jönnek a 100%-ban kézzel készült gyűrűk, karperecek.

 

Brigitta Barczi Jewellery

A bojtok, a rojtok, az eklektikus anyaghasználat, a különleges részletek összessége miatt szerettünk bele ezekbe az apróságokba. Fantasztikus kiegészítői lehetnek akár egy egyszerű szettnek is, még ezekben a borongós, szürke téi napokban is, sőt. Az ár-érték arányban is szuper ékszerek nem csak öltöztetnek, de valódi statement darabként önkifejezésünk apró, játékos eszközei is lehetnek. 

Brigitta Barczi Jewellery
Brigitta Barczi Jewellery

Kinga, új ékszerszerelmem előidézője és az ő Brigitta Barczi Jewellery fülbevalója itt látható:

According to Koko (Kinga és az ő Brigitta Barzi fülbevalója)

http://www.accordingtokoko.com/search?q=brigitta

 

 

Egy ikonikussá vált dal szerint a gyémántok a nők legjobb barátai, mi azonban jobban értékeljük a kreatív koncepciók és izgalmas inspirációs háttér  kombinációjából születő ékszereket. 

Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Képes adatbázis ajánló

Táska by Dora Abodi

Táska by Dora Abodi