Új szerelem: Brigitta Barczi Jewellery

Brigitta Barczi Jewellery

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen. 

Bárczi Brigitta 2014-ben alapította a nevét viselő márkát. Ékszerei feltűnőek, színesek, néha bohók, eklektikusak. Az egy-egy darabon belüli ellentétekből - ami általában a színek és különböző anyagok kombinációjában mutatkozik meg - válik egy ékszer egésszé, különlegessé. Fő alapanyag a fonal és a fém, amely általában sárgaréz. Ezeket valódi ásványokkal és féldrágakövekkel társítja a tervező, de szívesen használ még natúr fa gyöngyöket, melyek tökéletes kontrasztot adnak a fényes színes ásványok és fémek mellett. A hamarosan megjelenő 2017 Tavasz/Nyár kollekcióban marad az eddig megszokott stílus, és a látványos statement darabok. Még nagyobb hangsúlyt kap a fém, az egyedi kézzel készült fém alkatrészek, foglalt kövek, jönnek a 100%-ban kézzel készült gyűrűk, karperecek.

 

Brigitta Barczi Jewellery

A bojtok, a rojtok, az eklektikus anyaghasználat, a különleges részletek összessége miatt szerettünk bele ezekbe az apróságokba. Fantasztikus kiegészítői lehetnek akár egy egyszerű szettnek is, még ezekben a borongós, szürke téi napokban is, sőt. Az ár-érték arányban is szuper ékszerek nem csak öltöztetnek, de valódi statement darabként önkifejezésünk apró, játékos eszközei is lehetnek. 

Brigitta Barczi Jewellery
Brigitta Barczi Jewellery

Kinga, új ékszerszerelmem előidézője és az ő Brigitta Barczi Jewellery fülbevalója itt látható:

According to Koko (Kinga és az ő Brigitta Barzi fülbevalója)

http://www.accordingtokoko.com/search?q=brigitta

 

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Kiss Sarolta divattervező tipográfus és enteriőrstylist múltjának is köszönhető a kollekciók tudatos, érett, letisztult darabokra épülnek, ahol a hordhatóság és funkcionalitás alapvető szempont. A „kevesebb több” elvére épülő szetteket sajátos precizitás és aprólékos kidolgozottság jellemzi. 

A Luan by Lucia Haute Couture divatházban a tükrök nemcsak a külső formákat, hanem a belső értékeket is megmutatják.

Divatkörkép a Toni&Guy Fashion Week Budapesten bemutatott tavasz-nyári kollekciókról.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy