Új szerelem: Birigitta Barczi Jewellery

Brigitta Barczi Jewellery

Nem tehetek róla, egyszerűen beleszerettem a Brigitta Barczi Jewellery csodaszép ékszereibe. Az egész azzal a fülbevalóval kezdődött, amit az egyik diákomon láttam meg. Köszi Kinga, a helyzet menthetetlen. 

Bárczi Brigitta 2014-ben alapította a nevét viselő márkát. Ékszerei feltűnőek, színesek, néha bohók, eklektikusak. Az egy-egy darabon belüli ellentétekből - ami általában a színek és különböző anyagok kombinációjában mutatkozik meg - válik egy ékszer egésszé, különlegessé. Fő alapanyag a fonal és a fém, amely általában sárgaréz. Ezeket valódi ásványokkal és féldrágakövekkel társítja a tervező, de szívesen használ még natúr fa gyöngyöket, melyek tökéletes kontrasztot adnak a fényes színes ásványok és fémek mellett. A hamarosan megjelenő 2017 Tavasz/Nyár kollekcióban marad az eddig megszokott stílus, és a látványos statement darabok. Még nagyobb hangsúlyt kap a fém, az egyedi kézzel készült fém alkatrészek, foglalt kövek, jönnek a 100%-ban kézzel készült gyűrűk, karperecek.

 

Brigitta Barczi Jewellery

A bojtok, a rojtok, az eklektikus anyaghasználat, a különleges részletek összessége miatt szerettünk bele ezekbe az apróságokba. Fantasztikus kiegészítői lehetnek akár egy egyszerű szettnek is, még ezekben a borongós, szürke téi napokban is, sőt. Az ár-érték arányban is szuper ékszerek nem csak öltöztetnek, de valódi statement darabként önkifejezésünk apró, játékos eszközei is lehetnek. 

Brigitta Barczi Jewellery
Brigitta Barczi Jewellery

Kinga, új ékszerszerelmem előidézője és az ő Brigitta Barczi Jewellery fülbevalója itt látható:

According to Koko (Kinga és az ő Brigitta Barzi fülbevalója)

http://www.accordingtokoko.com/search?q=brigitta

 

 

A PiGemArt ékszerek kezdetben csak igazgyöngyből készültek, de Pálmai Ildikó ma már szinte bármilyen egyedi elképzelést megvalósít, legyen az egy személyre szabott gyöngy, ásvány, vagy kristály kollekció.

Egy újabb tavaszi szezon indult el és újabb mesés divattrendeket hozott. De vajon melyek a szezon legjobb trendjei a kifutón látott kollekciók alapján? Jurik Fanni, a Mod'Art International Hungary divatiskola tervező diákja megmutatja.

Idén tavasszal is hódít a trencskó. A klasszikus ballonkabát sosem ment ki a divatból. Több mint 100 éves pályafutása során különféle változataival találkoztunk ugyan, de egy biztos: a trencskó örök. 

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Képes adatbázis ajánló

Porsche Design férfi kabát
Forrás: 
Porsche Design