Vadjutka első férfi design ékszere

Forrás: 
2015.02.06.
Férfi design karkötő tánclépésekkel - Fotó: Vadjutka Design

A Vadjutka Design kreatív, vidám és stílusos ékszereivel eddig csak a hölgyeknek kedveskedett, most azonban új fejezetet nyitott első férfi ékszerével, amit a tangó inspirált.

Az első darab egy különleges ezüst karkötő fekete bőrpánttal, amihez kedves kis történet kapcsolódik. Az ékszer tulajdonosa ugyanis Barabás Béla, a Kontakt Impro Tango tánciskola vezetője, akit tanítványai leptek meg vele születésnapja alkalmából. A karkötő mintája tangó lépések sorozatát mutatja, amit a tánctanár maga rajzolt le (igaz, akkor még nem tudta, mi a kérés valódi apropója).

Website: www.vadjutka.hu

Facebook:  https://www.facebook.com/vadjutka.design

Shop – magyar: http://vadjutka.hu/shop/

Shop – angol: http://www.etsy.com/shop/vadjutka

Bolt: Paloma Üzletház, 1053, Kossuth Lajos u. 14-16, félemelet (nyitás május 19-én)

Email: helloatvadjutka.hu

A fenti sor sajnos kimaradt a Bëlga klasszikus számából, pedig a magyar divat előretörésével most négylábú kedvenceinken a sor, hogy hazai tervezők termékeit viseljék az utcán.

A 23 éves tehetség mintegy 80 induló közül aratott sikert ECOllecction szettjeivel a hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat Mercedes Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén. 

Sétáljunk végig a divat fővárosának elegáns és drága utcáin, nézzük végig az ékszer- , óraboltok és a nagy divatházak csillogó üzleteinek a kirakatait, majd igyunk meg egy kávét vagy kortyoljunk el egy aperitívet valamelyik ismert bárban vagy kávézóban.

 

Mi a divatillusztráció, divatrajz, divatgrafika? Egyáltalán miért készítenek a divattervezők divatillusztrációt? És hogyhogy készülhet kiállítás belőlük?
A divat nem létezik divatrajz, divatillusztráció nélkül.