Vadjutka első férfi design ékszere

Forrás: 
2015.02.06.
Férfi design karkötő tánclépésekkel - Fotó: Vadjutka Design

A Vadjutka Design kreatív, vidám és stílusos ékszereivel eddig csak a hölgyeknek kedveskedett, most azonban új fejezetet nyitott első férfi ékszerével, amit a tangó inspirált.

Az első darab egy különleges ezüst karkötő fekete bőrpánttal, amihez kedves kis történet kapcsolódik. Az ékszer tulajdonosa ugyanis Barabás Béla, a Kontakt Impro Tango tánciskola vezetője, akit tanítványai leptek meg vele születésnapja alkalmából. A karkötő mintája tangó lépések sorozatát mutatja, amit a tánctanár maga rajzolt le (igaz, akkor még nem tudta, mi a kérés valódi apropója).

Website: www.vadjutka.hu

Facebook:  https://www.facebook.com/vadjutka.design

Shop – magyar: http://vadjutka.hu/shop/

Shop – angol: http://www.etsy.com/shop/vadjutka

Bolt: Paloma Üzletház, 1053, Kossuth Lajos u. 14-16, félemelet (nyitás május 19-én)

Email: helloatvadjutka.hu

Cakó Kinga egyedi kollekciójának minden egyes részletét személyes inspirációk, hangulatok határozzák meg, miközben az izgalmas részletmegoldások mellett a hangsúlyt ezúttal is a kényelemre és a hordhatóságra helyezte.

Most, hogy végre hamarosan beköszönt a tavasz, szívünk szerint csak a könnyed, nyári kisruhákat viselnénk. Mielőtt ezt elsietnénk, a Springfield segít nekünk, hogy könnyedén kiválaszthassuk a hozzánk illő, tökéletes átmeneti, tavaszi szettet.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Képes adatbázis ajánló

Dora Abodi táska - Tavasz/Nyár 2014

Dora Abodi táska - Tavasz/Nyár 2014