Események

A Pantone idén is közzétette az év legtrendibb és legforróbb árnyalatait. Tudj meg mindent a 2018 divatszíneiről!

Tavaszi stílus-és gardróbfrissítéssel a főszerepben. 

A már ismert designerek mellett több új tervezővel is megismerkedhetnek a látogatók,

a vásárlás élményét pedig Lakatos Márk stílus-, smink és hajtanácsadás,idei öltözködési trendek előadása mellett több nagyszabású programkínálat is színesíti.

Közeledik a Design Hét, amely idén is számos előremutató programmal vár bennünket. Az események között kiemelkedő helyet foglal el a fenntarthatóságról szóló kerekasztal beszélgetés, kiállítás és workshop.

 

Mi a divatillusztráció, divatrajz, divatgrafika? Egyáltalán miért készítenek a divattervezők divatillusztrációt? És hogyhogy készülhet kiállítás belőlük?
A divat nem létezik divatrajz, divatillusztráció nélkül. 

A nyár legforróbb hónapjában sem maradtok le a legújabb kollekciókról és újdonságokról, hiszen kedvenc tervezőitek hűs napernyők alatt várnak titeket július 9-én is az Erzsébet téren!

Nyáron nincs megállás, beindul az élet, városban vagy vízparton, esti beszélgetések alkalmával vagy kedvenc fesztiválodon, mindig stílusos lehetsz egy jól megválasztott kiegészítővel!

Mint minden évben, idén is megszervezik a Mod'Art International Hungary divatiskola nagyszabású éves divatbemutatóját.

Tavaly világszerte több mint 70.000 ember csatlakozott a Fashion Revolution kezdeményezéséhez és tette fel a kérdést, hogy ki készítette a ruháinkat. Idén ennél is több résztvevőre számítanak. Ha te is hiszel egy etikus divatiparban, csatlakozz a kampányhoz április 24-30 között!

A bangladesi Rana Plaza összeomlása és a True Cost című film megjelenése óta sokat hallottunk már a ruhaipar környezetkárosító hatásairól és dolgozóinak kizsákmányoltságáról. A Fashion Revolution nevű non-profit szervezet azzal a céllal jött létre, hogy harcoljon egy átláthatóbb, etikusabb és méltányosabb divatiparért.

Hiánypótló divattörténei munka jelent meg a magyar könyvpiacon. A kötet bemutatóján a szerkesztők a tudományterület kihívásairól, valamint a könyv megvalósulásáról beszélgetnek majd.

Oldalak