10 éves a Mod'Art divatiskola

10 éves a Mod'Art - Fotó: Villányi Orsolya

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Mod'Art International Hungary divatiskola. Ez alkalomból egy különleges divatbemutatóval készül az iskola vezetősége és diákjai.

A francia szemlélet szerint működő divatiskola, a Mod'Art International Hungary idén ünnepli tizedik születésnapját. Számos sikeres magyar tervező szerezte itt diplomáját, és még több izgalmas kreáció született a Mod'Art-ban az elmúlt évtized során. Az iskola ezúttal a szokásos nagy éves júniusi diplomabemutatóján túl egy különleges divatbemutatóval készül.

November 23-án az érdeklődők egy válogatást láthatnak a legjobb hallgatói munkákból, valamint azoknak a márkáknak a kollekcióiból, amelyek tervezői a Mod'Artban végeztek. A rendhagyó divatbemutató november 23-án lesz a Francia Intézetben este 18, illetve 20 órakor. Az esemény regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a dalmaatmodart.hu címen lehet, a levélben meg kell jelölni, hogy a 18, vagy a 20 órás showra szól-e a helyfoglalás.

 

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy