10 éves a Mod'Art divatiskola

10 éves a Mod'Art - Fotó: Villányi Orsolya

Idén ünnepli tizedik születésnapját a Mod'Art International Hungary divatiskola. Ez alkalomból egy különleges divatbemutatóval készül az iskola vezetősége és diákjai.

A francia szemlélet szerint működő divatiskola, a Mod'Art International Hungary idén ünnepli tizedik születésnapját. Számos sikeres magyar tervező szerezte itt diplomáját, és még több izgalmas kreáció született a Mod'Art-ban az elmúlt évtized során. Az iskola ezúttal a szokásos nagy éves júniusi diplomabemutatóján túl egy különleges divatbemutatóval készül.

November 23-án az érdeklődők egy válogatást láthatnak a legjobb hallgatói munkákból, valamint azoknak a márkáknak a kollekcióiból, amelyek tervezői a Mod'Artban végeztek. A rendhagyó divatbemutató november 23-án lesz a Francia Intézetben este 18, illetve 20 órakor. Az esemény regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a dalmaatmodart.hu címen lehet, a levélben meg kell jelölni, hogy a 18, vagy a 20 órás showra szól-e a helyfoglalás.

 

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

Porsche Design divat
Forrás: 
Porsche Design