Fenntartható design - A fejlődés nyomában

Fenntartható design - A fejlődés nyomában

Közeledik a Design Hét, amely idén is számos előremutató programmal vár bennünket. Az események között kiemelkedő helyet foglal el a fenntarthatóságról szóló kerekasztal beszélgetés, kiállítás és workshop.

Fenntartható design - A fejlődés nyomában címmel szervez egy eseménysorozatot a REBELMEDIA. A többfókuszú programpontok célja, hogy megismertesse a közönséggel a fenntartható fejlődést célzó, hazai kortárs designerek kiemelt munkáit és árnyalja az ökodivathoz kapcsolódó problémaköröket, elsősorban az üzleti, gazdasági aspektusokra összpontosítva. A kiállítással, szakmai kerekasztal-beszélgetéssel és workshoppal tűzdelt programnak a GRAP Gregersen Art Point ad helyet október 12-15 közt. A megnyitóra október 12-én, 18:00 órától kerül sor. A program szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

 

 

Nagy örömünkre idén sem megy ki az espardilles a divatből, sőt! Színek és minták, formák ezrei közül válogathatunk. 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Évezredes múltra tekint vissza, és időről időre újra felbukkan a divattrendek között a gladiátorszandál. A Vogue magazin rövid videóban foglalta össze a szandáltípus múltját, mi pedig összeszedtük a kedvenc darabjainkat az idei nyárra.

Lassan itt a fürdőruhaszezon, de pánikra semmi ok! A rengeteg mesés darab között mindenki megtalálja magának a tökéletes fürdőruhá(ka)t. Összegyűjtöttük a kedvenceinket.

Képes adatbázis ajánló

Esküvői ruha 2014

Esküvői ruha 2014

Forrás: 
Daalarna