Fenntartható design - A fejlődés nyomában

Fenntartható design - A fejlődés nyomában

Közeledik a Design Hét, amely idén is számos előremutató programmal vár bennünket. Az események között kiemelkedő helyet foglal el a fenntarthatóságról szóló kerekasztal beszélgetés, kiállítás és workshop.

Fenntartható design - A fejlődés nyomában címmel szervez egy eseménysorozatot a REBELMEDIA. A többfókuszú programpontok célja, hogy megismertesse a közönséggel a fenntartható fejlődést célzó, hazai kortárs designerek kiemelt munkáit és árnyalja az ökodivathoz kapcsolódó problémaköröket, elsősorban az üzleti, gazdasági aspektusokra összpontosítva. A kiállítással, szakmai kerekasztal-beszélgetéssel és workshoppal tűzdelt programnak a GRAP Gregersen Art Point ad helyet október 12-15 közt. A megnyitóra október 12-én, 18:00 órától kerül sor. A program szervezői minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

 

 

A fenti sor sajnos kimaradt a Bëlga klasszikus számából, pedig a magyar divat előretörésével most négylábú kedvenceinken a sor, hogy hazai tervezők termékeit viseljék az utcán.

A 23 éves tehetség mintegy 80 induló közül aratott sikert ECOllecction szettjeivel a hatodik Gombold újra! Közép-Európa pályázat Mercedes Benz Fashion Week Central Europe záróeseményén. 

Sétáljunk végig a divat fővárosának elegáns és drága utcáin, nézzük végig az ékszer- , óraboltok és a nagy divatházak csillogó üzleteinek a kirakatait, majd igyunk meg egy kávét vagy kortyoljunk el egy aperitívet valamelyik ismert bárban vagy kávézóban.

Közös tervezésű, limitált cipőkollekciót mutat be a TOMS és a Margaret Island.