Férfi divat

A kézműves technikák újraértelmezése jellemzi a ZSIGMOND DORA menswear márkát. Legújabb, 2018SS kollekció a diópác, a bőgatya és a régi kézi szőttesek modern bűvöletében készült.

A ZSIGMOND DORA menswear márka mesterien ötvözi a magyar paraszti kultúra elemeit a modern, nagyvárosi fiatalok stílusával. Ismerjétek meg legújabb kapszula kollekcióját.

A divat és gasztronómia tagadhatatlanul frigyre lépett egymással, ezen senki sem lepődik meg ma már meg. A kulináris művészetek kulcsfontosságú elemei lettek számos elismert divatház kereskedelmi kampányának.

 „A csillagokat iszom!” – kiáltott fel a legendák szerint a 17. században Dom Perignon, a hautvillers-i apátság pincemestere, amikor belekóstolt egy még kierjedetlen cukrot tartalmazó borral megtöltött palackba. 

A Yolkiest a kezdetektől fogva próbál trendteremtő, friss és szókimondó lenni, újat mutatni. Ezek a célkitűzések most a saját kollekció elindításával teljesednek ki.

A közeli felfedezések és a világ körüli úticélok inspirálták a Herschel Supply 2017-es tavasz-nyári kollekcióját. Egy nosztalgikus út az utazás aranykorába, ahol a felfedezésre váró új távlatokat ünnepeljük. 

A Vagabond ismét egy innovatív designnal állt elő. Olyan cipőt dobtak piacra, amely mentes minden állati eredetű anyagtól, ráadásul az újrahasznosítható fa alapanyaga miatt környezetbarát. Fenntartható, kényelmes és divatos.

Környezetbarát napszemüvegeket és szemüvegkereteket készít a Forma Eyewear. A 3D nyomtatással készült, biológiai úton lebomló szemüvegkeretek most bevezető áron érhetők el a magyar márka jóvoltából.

Kevés magyar márka szólítja meg a férfiakat, a Yuuths ezen kevesek közé tartozik. Az aktuális tavaszi kollekcióját a wakeboard és a vizi sportok ihlették. Nem is csoda, hogy egy sportos, vagány, funkcionális kollekció született.

Még két hétig elérhető a Cimbi kampánya az Indiegogo nemzetközi közösségi adománygyűjtő oldalon. Ha tetszenek a táskáik, segítsd a csapatot adománnyal (Cimbi termékért cserébe)!

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy