Férfi divat

 

A kollekció a 20. századi  orosz  festőművész,  Malevich  emberalakjait  használja  előképnek:  az  élesen  feldarabolt  sziluettek a teljes absztrakció útján meginduló festészet emberábrázolásait idézik.

 

Habár már jócskán benne járunk a tavaszban, s mindenki szeretne madárcsicsergésre ébredve az egyre melegebb napsütésben sétálva a tavasz illatait magába szívni: a még mindig tartó komoly télben örüljünk egy kicsit a hónak: és pattanjunk „hókorcsolyára”.

 

A Herschel Supply kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit egyaránt magába foglalja.

A kézműves technikák újraértelmezése jellemzi a ZSIGMOND DORA menswear márkát. Legújabb, 2018SS kollekció a diópác, a bőgatya és a régi kézi szőttesek modern bűvöletében készült.

A ZSIGMOND DORA menswear márka mesterien ötvözi a magyar paraszti kultúra elemeit a modern, nagyvárosi fiatalok stílusával. Ismerjétek meg legújabb kapszula kollekcióját.

A divat és gasztronómia tagadhatatlanul frigyre lépett egymással, ezen senki sem lepődik meg ma már meg. A kulináris művészetek kulcsfontosságú elemei lettek számos elismert divatház kereskedelmi kampányának.

 „A csillagokat iszom!” – kiáltott fel a legendák szerint a 17. században Dom Perignon, a hautvillers-i apátság pincemestere, amikor belekóstolt egy még kierjedetlen cukrot tartalmazó borral megtöltött palackba. 

A Yolkiest a kezdetektől fogva próbál trendteremtő, friss és szókimondó lenni, újat mutatni. Ezek a célkitűzések most a saját kollekció elindításával teljesednek ki.

A közeli felfedezések és a világ körüli úticélok inspirálták a Herschel Supply 2017-es tavasz-nyári kollekcióját. Egy nosztalgikus út az utazás aranykorába, ahol a felfedezésre váró új távlatokat ünnepeljük. 

A Vagabond ismét egy innovatív designnal állt elő. Olyan cipőt dobtak piacra, amely mentes minden állati eredetű anyagtól, ráadásul az újrahasznosítható fa alapanyaga miatt környezetbarát. Fenntartható, kényelmes és divatos.

Oldalak