Portugál hangulat a Sieger kollekcióján

Sieger / Estrela

A német Sieger márka férfi és női kollekciói egyaránt minta-és színgazdagságukról ismertek. Ezúttal Portugália inspirálta a következő szezon mintavilágát.

A Sieger azon férfiak kedvence, akik nem félnek egy határozott színnel és mintával feldobni öltözködésüket. A monokróm divat mellett jelen vannak azok a trendek is, amelyek a férfiak egyszerű, esetleg egyszínű öltözékén egyik-másik kiegészítőre csempésznek tekintetet vonzó mintákat és színeket. Legyen szó a nadrág alól kivillanó zokniról, nyakkendőről, esetleg díszzsebkendőről, a Siegernél biztosan megtaláljuk.

Sieger / Estrela

Az Estrela elnevezésű kollekció Portugália gazdag kultúrájából inspirálódott. Jellemzőek az építészeti ihletésű minták, amelyek a portugál csempék és mozaikok világát idézik, de emellet az ornamentikus design és az óceán hangulata is megtalálható.

Sieger / Estrela

A tenger világának hangulatát a kollekcióban a kék és a türkiz színek túlsúlya adja. 

Sieger / Estrela
Sieger / Estrela
Sieger / Estrela

 

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

"A gondos tervezéssel és aprólékos kézimunkával létrehozott ékszerek "átlelkesülnek" és saját egyedi és utánozhatatlan személyiségükkel csalogatják magukhoz majdani viselőjüket."

A karácsonyi ajándékokat repülő rénszarvasok húzta szánon hozó Télapó főleg az amerikai filmeknek köszönhetően kerül be egyre inkább a köztudatba. A szarvasok mind cukik, a leghíresebb pedig vezetőjük, a világító piros orrú Rudolf.

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

Képes adatbázis ajánló

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

PIAGET ROSE PASSION G0A39081

Forrás: 
Piaget