Portugál hangulat a Sieger kollekcióján

Sieger / Estrela

A német Sieger márka férfi és női kollekciói egyaránt minta-és színgazdagságukról ismertek. Ezúttal Portugália inspirálta a következő szezon mintavilágát.

A Sieger azon férfiak kedvence, akik nem félnek egy határozott színnel és mintával feldobni öltözködésüket. A monokróm divat mellett jelen vannak azok a trendek is, amelyek a férfiak egyszerű, esetleg egyszínű öltözékén egyik-másik kiegészítőre csempésznek tekintetet vonzó mintákat és színeket. Legyen szó a nadrág alól kivillanó zokniról, nyakkendőről, esetleg díszzsebkendőről, a Siegernél biztosan megtaláljuk.

Sieger / Estrela

Az Estrela elnevezésű kollekció Portugália gazdag kultúrájából inspirálódott. Jellemzőek az építészeti ihletésű minták, amelyek a portugál csempék és mozaikok világát idézik, de emellet az ornamentikus design és az óceán hangulata is megtalálható.

Sieger / Estrela

A tenger világának hangulatát a kollekcióban a kék és a türkiz színek túlsúlya adja. 

Sieger / Estrela
Sieger / Estrela
Sieger / Estrela

 

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Szandi és Zsófi már a tanulástól kezdve közös utakon haladt, így mindenben számíthatnak egymásra. Mind az inspirációk gyűjtését, mind a tervezést, mind a modellezést együtt csinálják…

Metcalf Éva munkái egyszerűen magával ragadóak, az anya-lánya szettek sugároznak a gondoskodástól. Egyszerű,  kifinomult, divatos és kényelmes viselet mindkét lánynak, melyek itthon is elérhetőek.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

Poisonist pénztárca

Poisonist pénztárca

Forrás: 
Poisonist