Női divat

A Magyar Nemzeti Galária Modern Idők című kiállításai inspirálta a cukovy 2018 tavasz/nyári kollekcióját. A bemutató a Mercedes-benz Fashion Week Central Europe keretein belül került megrendezésre, az Iparművészeti Múzeumban, így a művészeti kapcsolódás többszörösen jellemezte a márka kollekciójának hangulatát.

A Herschel Supply kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit egyaránt magába foglalja.

Az Alma Abonyi márka legújabb kollekciója a hajnal fényeit idézi. Az Aurora névre keresztelt kollekciót a Mercedes-Benz Fashion Week-en mutatta be a fiatal tervező.

A hajnal az éjszakát és a nappalt köti össze - az AURORA is arra hivatott, hogy a feldobja a szürkébb hétköznapokat vagy beragyogja a különleges estéket.

Már a nyugovóra téréssel sem kell lemondanunk a hazai készítésű, nagy műgonddal tervezett, ultramenő darabok viseléséről, mert színre lépett a beszédes nevű PIZSI!

A designérzékeny gyakorló anyukák-apukák számára nem ismeretlen az érzés: a kicsiknek ruhát venni legalább akkora élmény és örömforrás, mint a saját magunk számára válogatni. Most mi is körbe néztünk a hazai tervezők háza táján, ami a babadivatot illeti és be kell valljuk, tátva maradt a szánk!

Józsa Péter divattervező a női szépség jegyében alkotja kollekcióit. Nőies, elbűvölő, légies elegancia és kifinomult formák jellemzik a márka ruháit.

Neked is minden évben fejtörést okoz, hogy mit viselj a karácsonyi ünnepek alatt? Ha nem csak divatos akarsz lenni, de törekedsz arra is, hogy öltözködésed hűen tükrözze személyiséged, érdemes egy hozzád igazán illő darabot választani. 

Elegáns, letisztult darabok, modern és nőiés hangulat uralja a Judit Takács márka legújabb, "Divided Collection" névre keresztelt kollekcióját.

A kétszáz éves múltú angol divatcég, a Debenhams Budapesten forgatta karácsonyi reklámfilmjét!

 

 

A Chengdu Creativity&Design Week a kínai kreatívipar kiemelkedően fontos eseménye, ahol több nemzetközi design cég is bemutatkozott, többek között három magyar divatmárka is.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Je Suis Belle

Je Suis Belle

Forrás: 
Je Suis Belle