Női divat

Bár mindenki imádja az óriáspandákat, mostanra világszerte már csak kevesebb, mint 2000 példányuk él. A TOMS örömmel támogatja a WildAid óriáspandák megóvásának szentelt programjait, melyek többek között Kína Szecsuán tartományában folynak, hogy a pandáknak még sok generációja élhessen velünk a Földön. 

Mindig is vágytál magyar tervezői darabokra, de eddig nem volt alkalmad beszerezni egyet sem? Szeretnéd kibővíteni gardróbod menő designer kreációkkal? Játssz a Hungaria hazai divattervezőket támogató nyereményjátékán és pezsegj idén nyáron sikkes és stílusos szettekben!

Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót.

Kézműves technikák, beszédes részletek, egyedi dizájn a természet inspirációiból merítve: ez a Monimi márka, Skodák Móni idén tavasszal debütált különleges táska kollekciója.

A Yolkiest a kezdetektől fogva próbál trendteremtő, friss és szókimondó lenni, újat mutatni. Ezek a célkitűzések most a saját kollekció elindításával teljesednek ki.

A közeli felfedezések és a világ körüli úticélok inspirálták a Herschel Supply 2017-es tavasz-nyári kollekcióját. Egy nosztalgikus út az utazás aranykorába, ahol a felfedezésre váró új távlatokat ünnepeljük. 

A Calzedonia több stílusban és témában járja körbe az idei fürdőruha divatot. Széles kínálatában mindenki megtalálja a neki tetszőt, legyen az bikini, vagy az idén nagyon divatos egyberészes verzió.

A Lacoste márka a budapesti Nyugati pályaudvaron forgatta legújabb, Timeless című reklámfilmjét.

Tavaly kezdődött és idén éri el csúcspontját a papucscipők trendje. Igazán stílusos és kényelmes koranyári viselet, ráadásul bizonyos fajtáit cipőként és papucsként egyaránt viselheted.

A '80-as, '90-es évek trendjeit sorra látjuk újra felbukkanni, már jópár szezon óta csak kapkodjuk a fejünket néhány divatcikk újjászületésében. 

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy