Női divat

 

Az Autistic Art Alapítvány és a Müskinn összefogásából egy nem mindennapi táskakollekció jött létre, mely ugyancsak az idei Design Héten debütált.

Készen állsz, hogy az ABODI bolygóra költözz? - teszi fel a kérdést a nemzetközi sikereket egymásra halmozó magyar gyökerű márka. Az ABODI bolygó polgárai egyszarvúak, űrhajó tulajdonosok, időutazó kalandorok, teleportálók, álmodozók, galaktikus szépségek, földönkívüliek, filmes és pop csillagok...

Egyrészt, még úgysincs vége a nyárnak. Másrészt pedig a PELSO fürdőruhái annyira ellenállhatatlanok, hogy teljesen mindegy, az évszak mely' szakaszában járunk!

A Herschel Supply ősszel bemutatja első ruházati kollekcióját, amellyel tovább folytatja útját a világ vezető lifestyle termékeket kínáló márkájává válás felé. A gondosan szabott és az utazásra született kollekció szél-és esőálló alapdarabokat kínál férfiaknak és nőknek.

A divat és gasztronómia tagadhatatlanul frigyre lépett egymással, ezen senki sem lepődik meg ma már meg. A kulináris művészetek kulcsfontosságú elemei lettek számos elismert divatház kereskedelmi kampányának.

 „A csillagokat iszom!” – kiáltott fel a legendák szerint a 17. században Dom Perignon, a hautvillers-i apátság pincemestere, amikor belekóstolt egy még kierjedetlen cukrot tartalmazó borral megtöltött palackba. 

Tomcsányi Dóri divattervező egyedi grafikája jelent meg a Somersby limitált kiadású különleges üvegein. A Somersby és a tervező együttműködéséből egy igazi nyári hangulatú design született.

Épp úgy el tudunk veszni a színes, intás, bohó fürdőlepedők világában, mint a nyár legújabb fürdőruhái között. A szezon új slágára a kör alakú, bohókás fürdőlepedő, ami szuper kiegészítője lehet bármelyik vízparti pihenésnek.

A manikűrtrendek elképesztő gyorsasággal követik egymást, így a számtalan egyedi minta, elképzelés mellett mindig napvilágot lát egy-egy újabb anyag, technika, design elem,  amit érdemes időről időre felfedeznünk.

A NATI100%PUREIDEA tervezője, Gyulai Natália ezt a nyarat sem hagyta meglepetés midsummer kollekció nélkül. A nyár legforróbb időszaka ihlette ezeket a lenge kánikularuhákat.

Oldalak