Női divat

 

A kollekció a 20. századi  orosz  festőművész,  Malevich  emberalakjait  használja  előképnek:  az  élesen  feldarabolt  sziluettek a teljes absztrakció útján meginduló festészet emberábrázolásait idézik.

 

 
Az IMOGEN 2018 tavasz-nyári kollekciója a minimalizmus és a praktikum összhangját teremti meg. A márka alapértékeihez hűen az örök érvényű ruhatár kialakítására törekszik.
A kísérletező , mégis választékos alapanyagokkal dolgozó, a letisztult szabásvonalakat kedvelő, finom modernitást, eleganciát és kifinomultságot képviselő márka legfrissebb kollekciója bemutatkozik!
 

 

Kortárs design, minőség, letisztultság, városi nomádok és egy plusz csavar- talán ezekkel a hívószavakkal lehet leírni a MÜSKINN táskák izgalmas karakterét, tervezőinek és viselőinek jellemét.

 

A barokk kor csipkékkel, selyembrokáttal és erőteljes díszítéssel készített, bő szabású, merész színű ruhái időnként felbukkannak a divattörténelemben, újraértelmezve annak formavilágát. Sylvie Facon ruhái a barokk ruhatervezés, az emblematikus festészet és költészet s a modern formavilág határmezsgyéin mozogva lenyűgöző összképet mutatnak.

 

Polgár Diána cipőmárkája, a DYAN szezonról szezonra ámulatba ejt minket finom, letisztult geometrikus formáival. Nem történt ez másképp most sem. Bemutatjuk a KALE kollekciót.

Most, hogy végre hamarosan beköszönt a tavasz, szívünk szerint csak a könnyed, nyári kisruhákat viselnénk. Mielőtt ezt elsietnénk, a Springfield segít nekünk, hogy könnyedén kiválaszthassuk a hozzánk illő, tökéletes átmeneti, tavaszi szettet.

A siker útján üstökösként száguldó The Naan Design jelenleg elérhető darabjait most alapos mustra alá vettük.

 

Már elérhető az olasz prémiumkategórás márka, a Furla 2018-as tavasz/nyári kollekciója, hatására nem győzzük kivárni az elkövetkező tavaszi, nyári szezont.

A Magyar Nemzeti Galária Modern Idők című kiállításai inspirálta a cukovy 2018 tavasz/nyári kollekcióját. A bemutató a Mercedes-benz Fashion Week Central Europe keretein belül került megrendezésre, az Iparművészeti Múzeumban, így a művészeti kapcsolódás többszörösen jellemezte a márka kollekciójának hangulatát.

A Herschel Supply kollekciójának részeként a késői 1980-as évek utcai kultúráját ünnepli a Keith Haring kollekcióval, ami táskákat, sapkákat, kiegészítőket és az új ruházati vonal modelljeit egyaránt magába foglalja.

Oldalak