Női divat

A Herschel Supply ősszel bemutatja első ruházati kollekcióját, amellyel tovább folytatja útját a világ vezető lifestyle termékeket kínáló márkájává válás felé. A gondosan szabott és az utazásra született kollekció szél-és esőálló alapdarabokat kínál férfiaknak és nőknek.

A divat és gasztronómia tagadhatatlanul frigyre lépett egymással, ezen senki sem lepődik meg ma már meg. A kulináris művészetek kulcsfontosságú elemei lettek számos elismert divatház kereskedelmi kampányának.

 „A csillagokat iszom!” – kiáltott fel a legendák szerint a 17. században Dom Perignon, a hautvillers-i apátság pincemestere, amikor belekóstolt egy még kierjedetlen cukrot tartalmazó borral megtöltött palackba. 

Tomcsányi Dóri divattervező egyedi grafikája jelent meg a Somersby limitált kiadású különleges üvegein. A Somersby és a tervező együttműködéséből egy igazi nyári hangulatú design született.

Épp úgy el tudunk veszni a színes, intás, bohó fürdőlepedők világában, mint a nyár legújabb fürdőruhái között. A szezon új slágára a kör alakú, bohókás fürdőlepedő, ami szuper kiegészítője lehet bármelyik vízparti pihenésnek.

A manikűrtrendek elképesztő gyorsasággal követik egymást, így a számtalan egyedi minta, elképzelés mellett mindig napvilágot lát egy-egy újabb anyag, technika, design elem,  amit érdemes időről időre felfedeznünk.

A NATI100%PUREIDEA tervezője, Gyulai Natália ezt a nyarat sem hagyta meglepetés midsummer kollekció nélkül. A nyár legforróbb időszaka ihlette ezeket a lenge kánikularuhákat.

Mindig is vágytál magyar tervezői darabokra, de eddig nem volt alkalmad beszerezni egyet sem? Szeretnéd kibővíteni gardróbod menő designer kreációkkal? Játssz a Hungaria hazai divattervezőket támogató nyereményjátékán és pezsegj idén nyáron sikkes és stílusos szettekben!

Szardínia rögös vidéke, a nyár melege, a napcsókolta föld, sziklák és dűnék természetes árnyalatai és az érintetlen, drámai táj ihlette ezt a kollekciót.

A Hababa Designer Store and Gallery június elején nyitotta meg kapuit a belvárosban, a Fehérhajó utcában. Néhány már jól ismert hazai divattervező mellett helyet kaptak fiatal, új tervezők munkái és nemzetközi márkák darbajai egyaránt.

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Gottlieb Réka kollekció

Tartozékok: Réka Gottlieb
Fotó: Ora Hasenfratz
mua: Linda Bodnár
Modellek: Márta Éva Frank, Puskás Marcell

Forrás: 
Gottlieb Réka