Női divat

Egyre többen választják a hazai ékszertervezőket, hiszen igazán különleges és egyedi darabokra bukkanhat az ember, ha vágyik valami olyan kiegészítőre, ami nem fog százszor szembejönni az utcán.

A Je suis belle tervezőpárosa bemutatta a következő szezon kollekcióját (SS2018) és ponotsan azt nyújtották, amit vártunk. Ettől nem is lehetett volna "Je suis bellesebb" a kollekció, egyszerűen imádtuk.

 

Kaczúr Alexandra, divat és stílustervezőt, reformert kérdezem pályálya útjáról, csodás alkotásairól, melyeket sujtás technikával készít. Ruháival és ékszereivel, egy modernebb köntösbe bújtatva és a hagyomány értékeit is fenntartva teszi hordhatóvá, sőt divatossá a mai kor embere számára is ezt nagyon látványos és sokrétű technikát.

 

Megérkezett az egyik legkedvesebb hazai cipődesignerünk, Polgár Diána legújabb őszi kollekciója a már régi ismerősként visszaköszönő stílusjegyekkel, amelyek első pillantásra rabul ejtettek bennünket!

 

Egyedüli márkaként képviseli Magyarországot a Faludi G Kuala Lumpurban a gazdasági és kulturális jelentőséggel is bíró, KL Alta Moda nevű high fashion eseményen.

Kálmán Szilvia a szó szoros értelmében nagy fába vágta a fejszéjét: a fa csodálatos, egyszerűségében is különleges hatású és sohasem unalmas anyagát választotta designtáskái anyagául.

A nagymama gardróbja kincseket rejt. Hogy mennyire igaz ez a mondás, azt Tóth Melinda, a Daige tervezője bizonyítja most be nekünk. Az őszi-téli szezonra megálmodott kollekciója V.P. nevet viseli, ami az ihletadó nagymama, Veronika Piroska nevének monogramja.

 

 

Az Autistic Art Alapítvány és a Müskinn összefogásából egy nem mindennapi táskakollekció jött létre, mely ugyancsak az idei Design Héten debütált.

Készen állsz, hogy az ABODI bolygóra költözz? - teszi fel a kérdést a nemzetközi sikereket egymásra halmozó magyar gyökerű márka. Az ABODI bolygó polgárai egyszarvúak, űrhajó tulajdonosok, időutazó kalandorok, teleportálók, álmodozók, galaktikus szépségek, földönkívüliek, filmes és pop csillagok...

Egyrészt, még úgysincs vége a nyárnak. Másrészt pedig a PELSO fürdőruhái annyira ellenállhatatlanok, hogy teljesen mindegy, az évszak mely' szakaszában járunk!

Oldalak

Képes adatbázis ajánló

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Fashion Week Budapest Tavasz/Nyár 2014

Forrás: 
Toni and Guy