5+1 mesés táska magyar tervezőtől

Lengyel Zsuzsi Egyedi Tervezésű Táskák Boltja - Fotó: Zsolyomi Norbert

Egy jó táska egy nő legjobb barátja lehet: praktikum és esztétika találkozási pontja, nélkülözhetetlen kiegészítő. Rajongunk a szép táskákért, ráadásul nem kell messzire mennünk, hogy minőségi designer darabokat szerezzünk be. 

1. Állati!

Lengyel Zsuzsi táskái vidámságukról, élénkségükről híresek. Legfrissebb kollekcióját is a frisseség jellemzi. Kedvencünk az állatmintával kombinált többszínű bőrtáska. A lila zipzár a barna bőrön izgalmas hatást kelt és felrázza az egyébként klasszikus darabot.

Lengyel Zsuzsi Egyedi Tervezésű Táskák Boltja - Fotó: Zólyomi Norbert

2. Állati kicsiben

Nem titok, idén az állatminta újra előtérbe került. Feje Kriszta borítéktáskája visszafogott, mégis modern. Könnyen kombinálható stílusa és színvilága miatt igazi alapdarab lehet.

Kriszta Fejes - Fotó: Juhász Orsi

3. Egy csipetnyi luxus

Abonyi Alma szobrászművészből lett táskatervező munkái a high-tech kategóriába tartoznak: szénszövetből és epoxyl gyantából készült táskái valahol félúton járnak a design termék és a képzőművészeti alkotás között. 

Alma Abonyi - Fotó: Attila Olah Photography
Alma Abonyi - Fotó: Attila Olah Photography

4. Klasszikus elegancia

Takács Judit bőrtáskái a klasszikus vonalat erősítik. Kedvencünk ez a letisztult formájú, elegáns, fekete bőrtáska, amelynek az arany rátét kölcsönöz egy különleges hangulatot.

Judit Takács Design - Fotó: Martin Wanda
Judit Takács Design

5. Bohókásan komoly

Imádjuk a Béta Version egyszerű formavilágát, amelyet ezúttal színes rojtokkal bolondítottak meg a márka tervezői. Kiváló minőségű és időtálló, kézműves bőrtáska, amelynek a piros bojtok kedves bájt kölcsönöznek.

Plusz egy ráadás!

A Jurekka tervezői, Judit és Réka a funckionalitást tartják szem előtt. New School elnevezésű kollekciójuk a minimál hangulatra ment rá. Egyszerű, határozott, szögletes formák, praktikus kivitel, mindez kimagasló minőségű bőrből. A kollekcióból kedvencünk ez a sportos, olajzöld-kék táska.

Jurekka - Fotó: Trunkó Bálint

 

 

Világjáró névre hallgat Skodák Móni hazai tervező márkájának, a Moniminek a legújabb, 2017-es őszi-téli kollekciója, mely utazásaink emlékeit, Földünk különböző vidékeit, és az ott élő népek kultúráját idézi fel. Induljunk hát egy izgalmas utazásra a Monimivel…

Pimaszul merész, végtelenül elegáns, kortalanul minden korosztálynak szól Náray Tamás új, 2016-17-es f/w kollekciója.

A Kingsman: A titkos szolgálat című új angol kémfilmben újjászületik a modern angol gentleman, az ehhez szükséges kelléktárat pedig rögtön meg is rendelhetjük a Mr Porter oldaláról.

Leírhatatlanul mesés volt Náray Tamás tavasz-nyár 2016 kollekciójának, a Rose de Maquillage-nak a bemutatója, amely már a tavasz illatát, színeit idézte. Összefoglaló Náray Tamás rajzaival.

Képes adatbázis ajánló

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'

DORAWYN - 2013/14 winter collection 'URBAN MAYA'
haj: Foki Zsófi
smink: Kánnai Piroska
modell: Navarette Noémi

Forrás: 
DORAWYN